annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 

Gast wifi heeft geen internet verbinding

Topic gestart op: 01-05-21 18h04

Antwoorden: 3 antwoorden

pieter-r
Rekruut scout

Gast wifi heeft geen internet verbinding

Wanneer iemand zich verbind met het gast wifi netwerk komt er altijd de melding dat het apparaat verbonden is met het netwerk maar niet met het internet. Via mijn standaard wifi verbinding is er geen enkel probleem

Labels (1)
0 pluimen
3 ANTWOORDEN 3
DennisDG
Ervaren verkenner

Om dit op te lossen moet je verbinding hebben met je wifi netwerk, surfen naar http://192.168.0.1' en inloggen met 'admin' & 'het wachtwoord van je Orange wifi-netwerk' (8 karakters combinatie van letters (klein & groot) & cijfers). Onder de pagina jouw modem kan je onder resetten de modem helemaal resetten. Opgepast de naam wordt gewijzigd van 'Guest-Orange-.....' naar 'ASKEY-GUS-XXXX', dit moet je opnieuw wijzigen naar de originele 'Guest-Orange-.....' naam van uw netwerk, na dat dit gedaan is, zou uw Guest-Orange moeten werken, dus internetverbinding hebben.

Jorn1
Gewaardeerd verkenner

Je kan eens proberen in te loggen op de modem zelf. Heb dit zelf nog niet gedaan op een orange modem maar dit zal van hetzelfde principe zijn als een andere. Via je webbrowser in de URL balk 192.168.0.1 of 192.168.1.1 ingeven en vervolgens inloggen (sticker op modem met inloggegevens) waarschijnlijk kan je daar de instellingen wel aanpassen.

0 pluimen
patrick2
Wijze
Wijze

@pieter-r  

Als je de modem eens een keer herstart kan je het dan nog eens proberen ? 

Patrick2 | De eenvoudigste oplossing is vaak de beste!
Vergeet niet om pluimen te geven en/of als oplossing te markeren
Tomorrow is another day


0 pluimen
Leden met de meeste pluimen