Internet en Fixed Phone
Op zoek naar informatie over ons internet- en vaste lijn aanbod? Dan bevind je je op de juiste plek! Onze tribers helpen je graag verder ...
annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 
Highlighted
Grote Wijze
Grote Wijze

Mededeling van het LOVE-team

Ugh iedereen,

Hierbij een mededeling van ons LOVE-team :

"Onlangs ontdekte een team dat gespecialiseerd is in Deense beveiliging een kwetsbaarheid in de software/informatica op een bepaald type modem. Deze inbreuk op de beveiliging zou gevolgen hebben voor 200 miljoen modems in Europa, waaronder enkele Orange-modems. Deze breuk geeft toegang tot de modemparameters waarmee u uw WIFI of DNS kan wijzigen.

Zelfs als de risico's relatief beperkt zijn, heeft Orange alle nodige maatregelen genomen om deze fout te corrigeren / sluiten. De door Orange genomen maatregelen vereisen geen tussenkomst van de klant.

Om deze breuk te benutten, moet een kwaadwillende naast een complexe procedure waarvoor kennis van een specifiek IP-adres en wachtwoord vereist is, rechtstreeks met uw modem zijn verbonden via een Ethernet-kabel (binnenin uw thuis) of via WIFI (of anders had je het slachtoffer moeten zijn van een virus dat speciaal is gemaakt om deze breuk te misbruiken)."

Totem bevestigt dat onze stamleden veilig zijn ! 

Totem’s saluut,

Totem

Labels (2)
1 ANTWOORD 1
Highlighted
Gewaardeerde sjamaan

Goedemorgen,

bedankt voor deze mededeling.

Fijn weekend.

Josette.

Josette is ook een klant maar ... Vergeet niet om: pluimen te geven en/of als oplossing te markeren dank U.

Leden met de meeste pluimen