annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 

Upload snelheid bijna 0 ???

Topic gestart op: 10-07-23 11h02

Antwoorden: 4 antwoorden

Moedermol
Aspirant verkenner

Upload snelheid bijna 0 ???

 

Screenshot_20230710_104849_Speedtest.jpg

Upload snelheid is sinds dit weekend next to nothing???? Hier een mooi overzicht van de metingen over verschillende maanden. Abo : speedboot 400mbps. 

Labels (1)
0 pluimen
4 ANTWOORDEN 4
Chefke
Ervaren verkenner

Misschien kun je proberen om je modem/router te resetten om te zien of dit het probleem oplost. Dit kan soms helpen bij problemen met de internetverbinding.

0 pluimen
Pletse
Gewaardeerde genezer

Hey @Moedermol ,

Het eerste wat je kan doen is je modem eens opnieuw opstarten. Even de stroom uitzetten/trekken voor een second of 10 en dan terug aanzetten.

Heb je de speedtest al eens op een ander toestel gedaan? 
Heb je al eens een andere server geselecteerd om een speedtest uit te voeren? Kan soms ook een groot verschil geven.
Maak je gebruik van een VPN: ooit eens problemen beginnen krijgen hierdoor, VPN uitgezet en alles was terug volle snelheid.

0 pluimen
Moedermol
Aspirant verkenner

Hallo, na heropstarten van de modem bleek het probleem opgelost. Wel raar dat dit ineens problemen geeft. Ik gebruik op dit apparaat Samsung tab S8 + nooit een VPN en ik had het probleem ook op mijn laptop en smartphone ingelogd op de WIFI. Alvast bedankt voor de reactie 👍👍👍.

0 pluimen
Pletse
Gewaardeerde genezer

Hey @Moedermol ,

Misschien is er ergens storing geweest op de lijn en heeft de modem zichzelf niet kunnen “herpakken”. Met een reboot worden er al heel veel storingen opgelost.

Het is zelfs zo, de eerste stap naar een  oplossing in de IT-sector is het toestel eens aan en uit zetten, je ziet wat dit voor effect kan geven hé!

Veel succes verder!

0 pluimen
Leden met de meeste pluimen