annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 

onbeperkt internet voor de tweede maand op rij op smallband.

Topic gestart op: 22-02-20 13h06

Antwoorden: 16 antwoorden

stevejaspers
Aspirant verkenner

onbeperkt internet voor de tweede maand op rij op smallband.

Het is nu de tweede maand op rij dat ons ONBEPERKT internet BEPERKT wordt omdat we volgens orange over een zogehete BEPERKING van 750gb zouden zijn gegaan die nergens in het contract, noch in de algemene voorwaarden wordt vernoemd.. Laat staan dat dit ergens te monitoren zou zijn..
En dit net nu onze kinderen aan hun vakantie beginnen.
Net gebeld naar 5000 om te horen te krijgen dat zijn baas er in het weekend niet is en hij enkel technische problemen kan oplossen.. Het lijkt wel of ik klant van een KMO ben.. 
Maandag verwacht ik tegenbericht. Ben eens benieuwd hoe ze zich hier uit gaan proberen te praten.

Zijn er nog mensen met dit probleem waarbij ze onterecht de snelheid beperken ?

Labels (2)
0 pluimen
16 ANTWOORDEN 16
KingcClash
Ervaren verkenner

Als je goed zoekt vindt je het ja, maar hun reclames vermelden het nochtans niet, onbeperkte download luid het...  Niet dus...

yvanp
Aspirant verkenner

Dit zijn de algemene voorwaarden: https://www.orange.be/sites/b2c/files/gc_1906010_b2c_internet_tv_nl.pdf

Die 750Gb staat er nergens in, integendeel er staat zelfs letterlijk: "Orange garandeert geen minimale bandbreedte en stelt aan de Klant een vast of onbeperkt maandelijks volume internetverkeer ter beschikking, afhankelijk van het Contract van de Klant."

Het lijkt er dus op dat ze hun eigen voorwaarden niet naleven.

0 pluimen
patrick2
Wijze
Wijze

@yvanp  hier zijn de algemene voorwaarden voor onbeperkt internet. Die jullie gebruiken zijn algemene voorwaarden over het algemeen. 

Onbeperkt internet: De internetdiensten zijn uitsluitend bedoeld voor een rechtmatig privégebruik in familiekring. Bij intensief gebruik tijdens de piekuren behoudt Orange zich het recht om de gebruikte volumes op elk moment te controleren en alle nodige maatregelen te treffen om de integriteit en prestaties van het netwerk te waarborgen, met name door de geleverde diensten op te schorten of tijdelijk te beperken. Bovendien kunnen dezelfde regels voor het gebruik en beheer van de internetdiensten zoals bepaald door de netwerkoperatoren van toepassing zijn. Lees die regels hier door voor meer informatie.

Lees alles door ook de extra link die erbij staat op klik hier te drukken. Orange heeft het niet verdoezeld of het staat niet in de kleine letters het staat zelfs groot op de site als je naar de internetproducten gaat.

Voorwaarden staan er altijd maar men dient alles te lezen wat er op een pagina staat en niet de helft ervan. 

https://www.orange.be/nl/producten-en-diensten/algemene-en-bijzondere-voorwaarden-van-het-love-aanbo...

Patrick2 | De eenvoudigste oplossing is vaak de beste!
Vergeet niet om pluimen te geven en/of als oplossing te markeren
Tomorrow is another day


yvanp
Aspirant verkenner

Bij het afsluiten van een contract ga je akkoord met de algemene voorwaarden en niet met een pagina technische ondersteuning. En ja, ik heb heel het document gelezen. Als die 750Gb er niet in staat dan heeft hun beperking geen enkele grond.

0 pluimen
Leden met de meeste pluimen