annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 

wifi booster niet gratis

Topic gestart op: 27-10-19 12h43

Antwoorden: 15 antwoorden

irisw84
Aspirant verkenner

wifi booster niet gratis

Hallo, bij Telenet hadden we 1 gratis wifi booster. Voordat we zijn overgeschakeld naar Orange hebben we gevraagd of we bij Orange ook 1 gratis wifi booster konden krijgen. Het antwoord was JA. De installateur dit bij ons langskwam zei dat de wifi dekking voldoende was en dat we wel gratis een wifi booster konden krijgen maar dat hij dit niet nodig vond. Hij zei dat we eerst zonder moesten en nadien, indien nodig, nog een gratis wifi booster konden krijgen. Nu ondervinden wij dat de wifi dekking niet voldoende is en zouden we graag de wifi booster gratis verkrijgen. Na 2x telefonisch contact met Orange blijkt dat we deze NIET gratis kunnen verkrijgen. Dit vinden wij niet correct, zelfs misleiding. Heeft iemand hetzelfde meegemaakt? 

Alvast bedankt!

Iris

Labels (1)
15 ANTWOORDEN 15
YassirB
Gewaardeerd verkenner

Wat is een WIFI booster?

0 pluimen
patrick2
Wijze
Wijze

@YassirB  een wifi booster is een kastje in je stopcontact. Wij noemen die ook wel Powerlines. Die zorgen er voor dat je je huis kan voorzien van wifi waar het bijna onmogelijk is om wifi te hebben. Denk aan de tuin of misschien wel een kelder of een kamer die te ver afgelegen is in het huis. Dan kan je powerlines ( lees wifi booster ) plaatsen en op die manier je wifi optimaliseren. Maar je kan deze ook niet altijd plaatsen want er hangen bepaalde 'voorwaarden' vast aan het gebruik. Zo kan je deze niet gebruiken op een verleng doos want dan heb je storingen ( vertraagd internet ), je electricitetisnet moet helemaal in orde zijn dus geen oude leidingen , ook bepaalde apparaten mogen er niet tussen zitten denk aan een microgolf die aan gaat of een wasmachine of een droogkast of vaatwasser , ook geen dimmers er tussen hebben want ook dat speelt een rol. Zo kan ik door gaan maar heb je een idee wat het is en inhoud om ze te gebruiken. 

Patrick2 | De eenvoudigste oplossing is vaak de beste!
Vergeet niet om pluimen te geven en/of als oplossing te markeren
Tomorrow is another day


djhammeke
Ervaren verkenner

Ind helpt wel wanneer uwe wifi ni sterk genoeg is ergens in huis of bij veel toestellen op wifi. Alleen zo ne booster van orange moet je bij betalen bij je factuur. 

Cdt24801
Wijze
Wijze

Ik zal het nog eens herhalen, ik heb een grondige hekel aan het woord wifi-booster, want zo een ding bestaat eigenlijk niet.

Wat bestaat er dan wel? Wel, de volgende dingen:

  • Een repeater
  • Een powerline met WiFi slave
  • Een AP met WiFi

Noem een kat een kat en je zult een precies en correct antwoord krijgen.

 

Leuze van de dag | Echte levenswijsheid vind je niet met een zoekmachine op internet
Vergeet niet om pluimen te geven en/of als oplossing te markeren
Tomorrow is another day


Leden met de meeste pluimen