Jouw community
Welkom bij Orange Tribe, de community van Orange. Lees onze tips en tricks voor het gebruik van de community en bekijk onze algemene gebruiksvoorwaarden.
annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 
Highlighted
CandiceV
Aspirant genezer

Bye bye Tribe!

Hallo iedereen! Smiley Vrolijk

Ik kan natuurlijk niet weggaan zonder een vaarwelbericht achter te laten! Ja, het is inderdaad vandaag de laatste dag van mijn missie hier bij Orange.

Het was mij een groot genoegen om deel te nemen aan de geboorte en lancering van onze community Tribe . Wees gerust, ik zal zeker terugkomen op de community om te kijken hoe het gaat. Blijf elkaar helpen, babbelen, plezier maken, voor elkaar zorgen. Kortom: wees gelukkig! Smiley Vrolijk

Maar ik verlaat jullie niet zonder er zeker van te zijn dat de community in uitstekende handen is. Naast @Totem  ken je normaal gezien al @AssiaA, onze topmoderator! Met haar , zullen @CelineR en @SimonV ervoor zorgen dat Tribe en de Tribers  het zeker goed doen! Heet ze een warm welkom!
Wat mij betreft, zeg ik jullie vaarwel et tot weerziens hier of elders!  
Candice

Labels (1)
2 ANTWOORDEN 2
Moderator
Moderator

Re: Bye bye Tribe!

Wij zullen je missen :-'(!

Was een plezier om met jou samen te werken :-)!

Groetjes
Assia

vschampers
Aspirant verkenner

Re: Bye bye Tribe!

Jammer dat je ons moet verlatenSmiley Verdrietig maar wel fijn dat je af en toe nog eens langskomt op dit forum en ook nog eens fantastische opvolgers hebt 😊 we zullen je sowieso missen ❤️

0 pluimen
Leden met de meeste pluimen