Jouw community
Welkom bij Orange Tribe, de community van Orange. Lees onze tips en tricks voor het gebruik van de community en bekijk onze algemene gebruiksvoorwaarden.
annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 
Highlighted
Tjer
Ervaren verkenner

Files rangschikken in de cloud

Hoe kan ik files, bijvoorbeeld foto's, alfabetisch rangschikken in de cloud. Nu staan ze allemaal door mekaar en als er duizenden op staan is het moeilijk om iets terug te vinden.

Labels (1)
2 ANTWOORDEN 2
Highlighted
Anonymous
Niet van toepassing

Re: Files rangschikken in de cloud

@Tjer 

Normaal kan je de files per datum zetten of je maakt een album aan! Dat is misschien eenvoudiger, om alles terug te vinden.

Highlighted
Tjer
Ervaren verkenner

Re: Files rangschikken in de cloud

Thanks, maar dat helpt niet echt. Mijn foto’s staan in mappen of albums per jaar. Maar in die map staan de foto’s, denk ik, automatisch gerangschikt op datum van toevoeging. Op al mijn andere opslagplaatsen staan ze gerangschikt ( of kan ik ze rangschikken) op naam. Bijvoorbeeld: 20190810_01. In het album zitten foto’s gemaakt door mezelf met iPhone, camera of van derden. Wanneer de camera datum niet correct staat (op 00/00/0000 bvb, wanneer de kleine knoopbatterij leeg is) dan staan al die foto’s eerst. Of als ik een foto bewerk, dan staat die ook niet meer op de juiste plaats. Kortom, gewoon alfabetisch rangschikken zou dat oplossen. 

Leden met de meeste pluimen