Jouw community
Stel jezelf voor en ontdek alles wat er te weten valt over onze community: gebruiksregels, tips en tricks, suggesties, badges, ...
annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 
Highlighted
Aspirant verkenner

Geen abonnement maar prepaid -- ook factuur?

OPGELOST

Hallo,

Ik heb geen GSM-abonnement, maar laad mijn GSM steeds online op voor €15 (prepaid). Ik had graag een factuur gehad van mijn online herladingen, is dat mogelijk? In mijn 'klantenzone' is er geen tabje te zien met 'Mijn facturen'.

Kan iemand mij hiermee helpen?

Groeten,

H

Labels (1)
0 pluimen
4 ANTWOORDEN 4
Highlighted
Leidende sjamaan

Re: Geen abonnement maar prepaid -- ook factuur?

@HL  Een factuur gaat u niet krijgen mt een helaadkaart. Wat u wel kan doen en zien is via uw bank afschrijving. Daarin zou elke maand het eraf gehaalde bedrag kunnen zien. Heel makkelijk is als u online bankieren hebt met de gsm.

   Patrick2 |    De eenvoudigste oplossing is vaak de beste! 
    Vergeet niet om pluimen te geven en/of als oplossing te markeren
Highlighted
Aspirant verkenner

Re: Geen abonnement maar prepaid -- ook factuur?

Dag Patrick2,

Bedankt voor je snelle antwoord!

Ik vreesde er al voor dat een factuur onmogelijk zou zijn 😉

Highlighted
Ervaren genezer

Re: Geen abonnement maar prepaid -- ook factuur?

Je kan het ook terugvinden in:

* My Orange app op je gsm

- Klantenzone; inloggen en in de bovenbalk van herlaadgeschiedenis, kan je de datume en de som bekijken van je herlaadbeurt. Leuk om te vermelden dat er ook een grafiekje is.

* Als je via een mastercard betaald hebt, kan je ook zien wanneer en voor hoeveel je betaald en aan wie. Dat hangt van je bank af, maar normaal heb je dan ook een account op het intenet van je oplaadkaart prepaykaart (van je bank).

- Je krijgt ook een smsje en bij Orange tik je op je gsm #123# en dan tik je 1. Zo krijg je ook je verbruik, sms, en GB verbruik.

Ik heb het zonet even uitgeprobeerd 🙂

Highlighted
Orange-werknemer
Orange-werknemer

Re: Geen abonnement maar prepaid -- ook factuur?

Een andere oplossing, indien je elke maand zou herladen, is een ZEN abonnement. De voordelen van een abonnement (factuur en maandelijks je standaard herlading) en herlaadkaart (geen cent meer uitgeven dan wat er als bedrag beschikbaar is).

Ik weet natuurlijk niet wat jouw herlaadgedrag is hé 😉 Dus, indien je niet standaard elke maand herlaadt, dan is dit geen alternatief natuurlijk 🙂

Leden met de meeste pluimen