Jouw community
Welkom bij Orange Tribe, de community van Orange. Lees onze tips en tricks voor het gebruik van de community en bekijk onze algemene gebruiksvoorwaarden.
annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 
heik
Rekruut scout

Netwerk Orange

Vorige week schakelde ik over van telenet naar orange. Dit vooral om onbeperkt internet te kunnen hebben omdat ik een kijker ben van netflix. 

De eerste avond bekeek ik een aflevering in een 7-tal keren. Mijn internet viel voortdurend uit. Na contactnamen met de klantendienst gaven ze me een ander wifi netwerk. 

Ook via dit netwerk was de verbinding nog altijd even slecht. Zowel werken via mijn laptop als kijken naar netflix is een ramp.

Na een 2de contactname met de klantendienst kreeg ik het antwoord dat ze niets meer voor me konden doen. Ik kreeg een ongeloofwaardige uitleg en kreeg het advies om met de vaste kabel te werken.

Ik kocht dus een internetkabel van 50 meter en boorde gaten in mijn huis om nu vast te stellen dat de verbinding via vaste kabel nog altijd even slecht is. 

Bij de snelheidstest haal ik amper 11mbp.

Iemand die me wel goeie raad kan geven?

 

Labels (1)
0 pluimen
1 ANTWOORD 1
Orange-werknemer
Orange-werknemer

Re: Netwerk Orange

Hey @heik

Dat klinkt niet normaal.

Heb je al eens getest rechtstreeks aan de modem?

Hoe is de setup bij jou (is alles rechtstreeks op de modem aangesloten, of gebruik je nog andere apparatuur zoals powerline/accesspoint/switch)?

Indien je rechtstreeks aan de modem hetzelfde ondervindt, neem zeker terug contact op met de helpdesk en vermeld zeker dat je rechtstreeks aan de modem hebt getest met een netwerkkabel.  Indien je een ticketnummer ontving bij je vorig contact, dit ook zeker doorgeven bij nieuw contact.

 

Mijn posts geven mijn persoonlijke mening weer en zijn geenszins een officiëel antwoord van Orange.  Ik ben ook gewoon een deelnemer aan het forum als gebruiker.

0 pluimen
Leden met de meeste pluimen