annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 

Topic opstarten

Topic gestart op: 23-05-20 12h30

Antwoorden: 1 antwoord

patrick2
Wijze
Wijze

Topic opstarten

Vele mensen vele vragen maar ook vele berichten. Maar soms zijn er ook berichten die niet in de juiste topic staan of waar enkel een titel van instaat. Daarom toch even een verduidelijking als men een bericht maakt op de Tribe zodat de vraagsteller sneller geholpen is. 

* Probeer je vraag of probleem in de juiste topic te plaatsen -> dan kan deze sneller gevonden worden en sneller beantwoord worden.

* Zet ook een uitleg in je topic -> sommige topics bevatten enkel een titel. Probeer die titel te kaderen waar het overgaat en / of wat je vraag is en waar het over gaat. Op die manier kunnen we sneller helpen om die vraag te beantwoorden.Dat voorkomt vele posten om te vragen waar het over gaat. 

* Geen persoonlijke gegevens -> vele zetten er informatie in zoals een foto ,geen probleem, maar plaats een foto waar geen persoonlijke informatie instaat zoals een adres , een familie naam en gsm nummer enz. Ook het uitdelen van een IP adres of email adressen niet plaatsen. 

* Oplossingen -> als je als topic starter geholpen bent dan kan je die ook markeren als oplossing. Dit is belangrijk om andere mensen weer verder te helpen. Elke goede oplossing of elk topic wat gemarkeerd is als oplossing zal ook naar voor gehaald worden. Dus als men specifiek zoekt dan komt men op die topic uit met die oplossing. Als de topic namelijk gemarkeerd wordt als opgelost komt die post boven te staan.

Patrick2 | De eenvoudigste oplossing is vaak de beste!
Vergeet niet om pluimen te geven en/of als oplossing te markeren
Tomorrow is another day


Labels (1)
1 ANTWOORD 1
Josette
Wijze
Wijze

Awel Patrick een klare en duidelijke uitleg.

Mercikes.

Josette is ook een klant maar ... Vergeet niet om: pluimen te geven en/of als oplossing te markeren dank U klik eens op het blauwe woordje.
Leden met de meeste pluimen