Mobiel netwerk
Hoe zit het mobiele netwerk van Orange in elkaar? Informatie over de installatie van nieuwe antennes? Je vindt hier alles wat er te weten valt over het netwerk dat nog verder gaat …
annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 
Joery_dw
Gewaardeerde genezer

Bellen via VoLTE

OPGELOST

Heb een Iphone Se (2020) en normaal kan je *bellen via VoLTE* instellen. Kan iemand mij uitleggen hoe ik dat moet doen? Want ik kan het niet vinden, misschien doe ik iets fout?

Groetjes
Joery

Labels (1)
0 pluimen
10 ANTWOORDEN 10

@satsurfer  het kan zijn dat je toestel dat wel heeft en ondersteund maar dat is niet gezegd dat Orange ook deze functie heeft geactiveerd op je simkaart. Je kan best eens een bericht sturen via Messenger of Twitter en daar je vraag stellen deze te activeren. Zij sturen dat naar de betrokken diensten en kijken of die mogelijkheid er is. Het kan zijn dat er nog geen mogelijkheid is als ze het betreffende toestel nog niet ondersteunen. Je hoeft niet te wachten op bericht want het kan wel 2 of meer dagen duren voor ze iets terug sturen. 

Om dit zo te testen heeft geen zin want als jij goed kan bellen waar je verbonden bent met wifi kan dat ook perfect betekenen dat je gewoon goed ontvangst hebt op die plaats van de mast. Maar probeer eerst een bericht voor activering want het moet geactiveerd worden op je simkaart. 

   Patrick2 |    De eenvoudigste oplossing is vaak de beste! 
    Vergeet niet om pluimen te geven en/of als oplossing te markeren
0 pluimen

ja, al gedaan....😉

Ik vrees wss. dat ze prepaidkaarten uitsluiten hiervoor. 😫

zie bijlage (ook op link hierboven)

0 pluimen

@satsurfer  ik ben niet zeker wat je daar zegt. Wellicht kan onze gewaardeerde collega @Cdt24801  iets meer duidelijkheid geven want die heeft ook een prepaidkaart in gebruik. Dus eens kijken wat die ervan zegt of het bij hem wel werkt. 

   Patrick2 |    De eenvoudigste oplossing is vaak de beste! 
    Vergeet niet om pluimen te geven en/of als oplossing te markeren
0 pluimen

@patrick2 en @satsurfer 

Ik heb inderdaad zowel een abo als een prepaid, maar de prepaid zit in een klassieke gewone GSM. Ik kan dat dus niet testen.

Maar als ik me niet vergis hoef ik dat niet te testen want inderdaad, deze service wordt volgens mij enkel op abonnementen verleend. Los van het feit dat uw toestel in de lijst moet staan.

 

Leuze van de dag | Herinner je gisteren, droom van morgen, maar leef vandaag!
Vergeet niet om pluimen te geven en/of als oplossing te markeren
Tomorrow is another day


TomB
Orange-werknemer

Beste @Joery_dw ,

Instellingen > Mobiel Netwerk > Mobiele abonnementen (primair of secundair) > Gesprekken en data > 4G VoLTE Uit/Aan.


Groeten,
Shop Medewerker
Tom

Leden met de meeste pluimen