Mobiel netwerk
Hoe zit het mobiele netwerk van Orange in elkaar? Informatie over de installatie van nieuwe antennes? Je vindt hier alles wat er te weten valt over het netwerk dat nog verder gaat …
annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 
lamporari
Aspirant verkenner

Geen mobiel internet meer na abonnementswijziging!

OPGELOST

Beste, sinds gisteren 11-02-21 hebben ze bij orange automatisch de abonnementen gewijzigd naar GO. Echter sinds gisteren heb ik geen mobiel internet meer. (geen 2g-3g-4g) Ik heb alles al opnieuw ingesteld en meermaals opnieuw opgestart. Na contact met nr 5000 zeggen ze dat dit een algemeen probleem is en dit meteen werd opgelost. Echter al 2 dagen geen connectie met het netwerk. Bellen lukt wel. (maar niet over 4G). Iemand nog dezelfde problemen?

mvg Koen

Labels (1)
0 pluimen
3 ANTWOORDEN 3
Josette
Veteraan sjamaan

@lamporari goedemiddag.

Sinds gisteren, Zijn géén 2 dagen hé.

Hier heeft het een volle dag geduurd bij een toestel ander toestel onmiddellijk.

Je krijgt ook deze nog: 

Tagnieuw.jpg

 

 

Josette is ook een klant maar ... Vergeet niet om: pluimen te geven en/of als oplossing te markeren dank U klik op het blauwe woordje.

0 pluimen
patrick2
Leidende sjamaan

@lamporari  

Je kan eens proberen je simkaartje eens uit je toestel te halen en terug in te steken. Doe dit wel met je gsm uit zodat je die dan ook direct kan aanzetten daarna zie eens of dat een verschil maakt. 

Heb zelf ook een omschakeling toen al gedaan , in het begin dat de Go tarieven uitkwamen , maar heb dit nog niet aan de hand gehad. 

   Patrick2 |    De eenvoudigste oplossing is vaak de beste! 
    Vergeet niet om pluimen te geven en/of als oplossing te markeren
lamporari
Aspirant verkenner

Hey @patrick2 dit werkt inderdaad! Ik had wel al de simkaart eruit gehaald maar toen stond de gsm nog aan. Dit gaf geen verschil. Nu de gsm afgezet en kaartje uitgehaald en wonder boven wonder werkt dit wel. Super merci!

mvg Koen

Leden met de meeste pluimen