Mobiel netwerk
Hoe zit het mobiele netwerk van Orange in elkaar? Informatie over de installatie van nieuwe antennes? Je vindt hier alles wat er te weten valt over het netwerk dat nog verder gaat …
annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 
Ronny2010
Aspirant verkenner

OnePlus volte ondersteuning

  • Als trouwe orange klant hoop ik van harte dat Orange volte en vowifi op de OnePlus toestellen gaat ondersteunen. Tot nu toe is Orange de enige provider die OnePlus toestellen minder ondersteuning biedt. 
Labels (1)
32 ANTWOORDEN 32

@satsurfer 

Het zal dus in orde komen, gewoon wat geduld. Dat ben je eigenlijk wel gewend, als Orange klant, nietwaar 😋

Wel fijn dat je dit hier deelt, zo zo andere eigenaars van dat merk ineens ook op de hoogte 👍

Leuze van de dag | Herinner je gisteren, droom van morgen, maar leef vandaag!
Vergeet niet om pluimen te geven en/of als oplossing te markeren
Tomorrow is another day


0 pluimen
patrick2
Leidende sjamaan

@Ronny2010  in de toekomst zal dit zeker wel komen. Het is nu vooral de populaire toestellen die je ziet staan die ook het meest verkocht worden. Vergeet niet dat Orange en de fabrikant ervan wel samen moeten werken. Als de fabrikant dat niet wil dan is er voor Orange geen keus. Denk achter een x aantal tijd dat er veel toestellen bijkomen.

   Patrick2 |    De eenvoudigste oplossing is vaak de beste! 
    Vergeet niet om pluimen te geven en/of als oplossing te markeren
Huberto
Ervaren verkenner

Ja, in de toekomst. Mss volgende eeuw... Spijtig biedt Orange ondersteuning alleen aan de 3 grootste merken: Apple, Samsung en Huawei.

 

Ik zit nu met vierde Google smartphone: Pixel 4a (vroeger 3a, 3 en 2) en geen mogelijkheid om Volte of Vowifi te gebruiken. Toestellen ondersteunen beide technologiën maar er is geen enkele wil van Orange om kleinere merken te supporten. Ja, ik heb sinds 2018 meer dan 50 e-mails klantendienst gestuurd met de vraag erover... Tot nu geen concrete antwoord.

 

Vorig week 2 prepaid simkaarten van concurrentie gekocht om te testen: Proximus en BASE - Volte direct beschikbaar op beide netwerken.

 

Conclusie: 

 

Orange is helemaal niet geïnteresseerd om zijn klanten te helpen. Wat erger is, het lijkt erop dat 3 grootste merken die de duurste smartphones op de markt verkopen, worden hier gepromoot. Dit is de trieste waarheid.

graffitibeats
Gewaardeerd verkenner

Een kennis van mij heeft onlangs een Pixel 4a gekocht. Op het Orange Luxemburg netwerk werkt VoLTE perfect.

0 pluimen
Leden met de meeste pluimen