Mobiel netwerk
Hoe zit het mobiele netwerk van Orange in elkaar? Informatie over de installatie van nieuwe antennes? Je vindt hier alles wat er te weten valt over het netwerk dat nog verder gaat …
annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 
Highlighted
Gewaardeerd verkenner

slechte ontvangst

sinds Corona dien ik veel van thuis uit te werken. 

Klanten geven mij bijna altijd mee dat het telefoongesprek bar-slecht is tussen ons. 

op andere locaties heb ik hier geen problemen mee. 

zopas gebeld naar de technische dienst van Orange, mijn adres heeft perfecte verbinding. ligt aan de isolatie in mijn huis. daar valt blijkbaar niets aan te doen...

 

toch vraag ik het hier nog eens, kan iemand mij helpen die verbinding te verbeteren? zijn er providers waar het beter werkt? Ik zou uiteraard na 17 jaar niet willen veranderen van Orange naar ergens anders maar mijn werk mag er niet onder lijden.

HELP!!

14 ANTWOORDEN 14
Highlighted
Gewaardeerde sjamaan


@Emma8600  schreef:

Hey Iedereen,

 

zopas een vriendelijke dame aan de lijn gehad. Ze raadde mij aan om mijn simkaart eens te vernieuwen. Simkaart is nu besteld. 
Zo’n femtocell ontvang ik normaal niet gezien ik geen internet heb van Orange. Kan ik ook niet wijzigen gezien deze op naam van de onderneming staat waarvoor ik werk. 

ik hoor over het algemeen heel goed, maar het is de persoon aan de andere kant die mij niet verstaat. Moest het 1 iemand zijn dan mag het aan hen maar iedereen zegt het me.

het kan niet aan mijn telefoon liggen want deze is nog maar 3 maand oud, de vorige had ook geen goeie connectie.

ik heb redelijk lang gewacht om stappen te ondernemen maar was het vandaag kotsbeu daarom dat ik vandaag nog maar contact opgenomen heb met jullie en orange. Fingers crossed dat het met de nieuwe simkaart wel lukt hè!

 

 


Ik denk niet dat het al dan niet hebben van internet een voorwaarde is voor de Femtocell @Emma8600 

Femtocell heeft geen internet (wifi) nodig

0 pluimen
Highlighted
Gewaardeerd verkenner

Ze geven normaal enkel zo’n toestel als je ook internet van Orange hebt. Ik probeer nu met de nieuwe simkaart zodra ik deze ontvangen heb. Indien niet beter, dan hang ik terug aan hun lijn 😄 

Highlighted
Leidende sjamaan


@Emma8600  schreef:

Ze geven normaal enkel zo’n toestel als je ook internet van Orange hebt. ... knip ... 


Dat is niet waar, je hebt een werkende internetlijn nodig, maar deze moet helemaal niet van Orange zijn. Een Orange medewerker die dat zegt weet niet waar hij het over heeft. Of het zou sedert gisteren veranderd moeten zijn.

Die vaste internetlijn is nodig omdat een FemToCel de telefoon signalen die uitgezonden worden door de masten van Orange rechtstreeks op de servers van Orange gaat halen en die in uw woonkamer opnieuw uitstraalt. Het is dus eigenlijk gewoon een mini zendmast van Orange. Dat gaat dus ook werken in een regio waar heinde en verre geen Orange mast te bekennen is, want die is niet nodig.

Het is wel zo dat Orange eerst zal nagaan of het signaal bij inderdaad zo zwak is dat er binnenhuis geen goede ontvangst is. Is dat wel het geval zal je geen FemToCel krijgen.

 

   Leuze van de dag |    Herinner je gisteren, droom van morgen, maar leef vandaag! 
    Vergeet niet om pluimen te geven en/of als oplossing te markeren  
Tomorrow is another day
0 pluimen
Highlighted
Leidende verkenner

Een Femtocell haalt zijn 'bron' van een internetverbinding thuis.

Er was reeds een topic over of het ook kan met een andere provider voor vast internet : https://community.orange.be/t5/Netwerk/Femtocel-mogelijk-met-andere-internetprovider/td-p/8018

Highlighted
Gewaardeerd verkenner

Hallo is het ondertussen al beter of niet ?

0 pluimen
Leden met de meeste pluimen