annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 

5G van Orange groeit en we laten het jou op een leuke manier ontdekken !

Topic gestart op: 18-07-22 10h12

Antwoorden: 2 antwoorden

Totem
Grote Wijze
Grote Wijze

5G van Orange groeit en we laten het jou op een leuke manier ontdekken !

Ugh aan iedereen!

Velen van jullie wachten op de uitrol van 5G!

Het is duidelijk dat Totem aan zijn Tribe denkt en groot nieuws komt aankondigen 😉.

 

Waar staan we met 5G?

Orange zorgt ervoor dat 5G-antennes geleidelijk worden geïnstalleerd 😊, zoals dat ook voor 4G is gebeurd. We zullen 5G aanbieden in de 3 gewesten: Vlaanderen, Wallonië en Brussel.

Voorlopig beginnen we met onze 5G-uitrol in Vlaanderen omdat de emissienormen (EMF) al zijn aangepast om ons in staat te stellen dit te doen 😊. Voor Brussel en Wallonië zal het iets langer duren.

Orange streeft er steeds naar zijn klanten de best mogelijke connectiviteit te bieden. Omdat 4G op een gegeven moment verzadigd kan raken, zal 5G worden ingevoerd op de plaatsen waar het het nuttigst is, d.w.z. de drukste plaatsen. 5G is nu al beschikbaar in Antwerpen, Gent en omgeving en aan de kust. Ontdek hier of er in jouw regio 5G aanwezig is!

 

Kom 5G ontdekken aan de kust en in Antwerpen.

Deze zomer is iedereen welkom in de Orange 5G Demo Trailer aan de kust, waar je alles te weten komt over de mogelijkheden van 5G. De truck vertrekt in De Panne en houdt halt in verschillende Belgische kuststeden. Je kan er deelnemen aan leuke activiteiten, 5G-demo’s en wedstrijden met leuke prijzen. Kom met ons de game Sea of Thieves spelen, waarbij je zelf kan ondervinden hoe 5G de beleving naar een hoger niveau tilt!

 

Programma:

  • 12/07 – 20/07: De Panne, Zeedijk, Monument Leopold I
  • 26/07 – 08/08: Bredene, Duinenplein
  • 09/08 – 20/08: Blankenberge, Haven, Franchommelaan

 

Ook in Antwerpen kan je 5G op een ludieke manier ontdekken 😊. Met de Augmented City-app kan je de prachtige historische stad Antwerpen op een andere manier leren kennen. Je richt je camera op een gebouw op de route en de app geeft je meteen extra info, verrijkt het beeld met foto’s en meer. De uitgestippelde route met 10 highlights is dé vakantietip voor een zomers familie-uitstap naar Antwerpen.

Download de gratis app voor iPhone

Download de gratis app voor Android

Totem_0-1658131809438.png

 

Hoe zit het met de toekomst? Hoe gaat het met de uitrol van 5G?

5G zal worden uitgerold op plaatsen waar 4G al wordt aangeboden. Voor 5G zijn niet noodzakelijk nieuwe installaties nodig. Er komen geen nieuwe masten - 5G kan op dezelfde sites worden geïnstalleerd als 4G - er moeten enkel nieuwe antennes op deze infrastructuren worden voorzien. Elke antenne moet toestemming hebben om uit te zenden van de regionale autoriteiten, die erop toezien dat de regels worden nageleefd.

Hoe zit het met jou? Heb je al de kans gehad om 5G in jouw omgeving te testen?

Zo ja, aarzel dan niet om je klantenervaring te delen!

Totem wil het beste voor zijn stam!

 

Totem

Labels (2)
2 ANTWOORDEN 2
socrates1
Ervaren verkenner

Geweldig dat we op al veel  plaatsen van 5G kunnen genieten

iemand een idee wanneer dat kan  in 9300 Aalst.

0 pluimen
Geboez
Aspirant verkenner

Hoi! Ik heb zo pas een nieuw toestel waar 5G op kan gebruikt worden...spijtig genoeg heb ik gezien op deze site dat 5G in mijn regio nog niet beschikbaar is? Mijn vraag,zou het nog lang duren voor ze de nodige antennes geplaatst hebben en het hier ook beschikbaar zou zijn?

Mvg!

0 pluimen
Leden met de meeste pluimen