annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 

Digital inclusion

Topic gestart op: 26-10-21 09h12

Antwoorden: 2 antwoorden

Totem
Grote Wijze
Grote Wijze
2 2 433

Digital inclusion

Ugh allemaal !

Totem keert terug om te praten over digital 😊

Toegang hebben tot de digitale wereld is een noodzaak geworden om gebruik te kunnen maken van de basisdiensten van het dagelijks leven (administratie, belastingen, onderwijs, zoeken naar werk, enz.). Meer in het algemeen draagt ​​het bij aan autonomie en onafhankelijkheid, met name van vrouwen en jongeren.

Wij geloven dan ook dat digitaal een kans is. En we willen dat zoveel mogelijk mensen er toegang toe hebben. Als toegewijd bedrijf willen we ons inzetten voor een meer duurzame, inclusieve en rechtvaardige wereld.

Hoe?

Door te zorgen voor een netwerkdekking van hoge kwaliteit, door partnerverenigingen te ondersteunen die actief zijn in digitale trainingen voor meer precaire doelgroepen, ...

Met onze technologieën en onze middelen gaan we stap voor stap op weg naar meer digitale gelijkheid.

Totem_0-1635232314239.png

 

Wie zijn onze Partners?

We zetten ons in voor partners die, net als wij, digitale gelijkheid ondersteunen:

BeCode

We zijn er trots op een actieve partner en stichtend lid van BeCode te zijn. In België is er een gebrek aan developers, daarom hebben drie Belgische ondernemers in 2016 beslist om een ​​school op te richten die zich toelegt op deze vaardigheid: BeCode. Dit project is een tastbare realisatie van onze inzet voor digitale inclusie. We zullen met al onze enthousiame doorgaan om BeCode te ondersteunen in dit opleidingsproject. 

Voor wie is het?


Degenen die al technisch onderlegd zijn en willen evolueren naar een baan met toekomst: webontwikkelaar.

Dankzij BeCode worden studenten in slechts 7 maanden junior developers. Daarna lopen ze stage bij een bedrijf (bijvoorbeeld bij Orange) om hun vaardigheden aan te scherpen. Elk jaar verlaten enkele honderden ontwikkelaars BeCode met hun waardevolle vaardigheden onder de arm.

Tada

Elk jaar gaan we op vrijwillige basis op pad om jonge studenten uit kansarme sociaal-economische milieus te ontmoeten.

In samenwerking met de vereniging Tada organiseren we leuke en creatieve workshops rond het thema ICT (informatie- en communicatietechnologieën), de overgang van het netwerk naar binaire taal, naar de evolutie van mobiele telefoons of zelfs applicaties.
Tijdens deze momenten van delen proberen medewerkers deze 11-jarigen te inspireren en komen ze ook uit hen met hun glimlach en hun potentieel.

Wij zijn overtuigd van de waarde van deze veldtrainingen en hopen dit soort samenwerking structureel te versterken.

 

Orange voor iedereen

We doen er alles aan om onze diensten aan iedereen aan te bieden, ongeacht de economische of fysieke situatie. Het Sociaal Tarief is een maandelijkse korting waarvan klanten kunnen genieten wanneer ze een internet- en/of Orange tv-abonnement hebben, of de optie Vaste Telefonie (Fixed Phone). Het Sociaal Tarief wordt toegekend onder bepaald door de wet bepaalde voorwaarden.

 

Wat denk je ?

Aarzel niet om uw mening te delen met de community!

Totem en de geesten waken over de stam

 

Totem

 

2 Opmerkingen