annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 

Hoe word je (heel) goed in een videogame?

Topic gestart op: 30-09-21 14h35

Antwoorden: 2 antwoorden

Arnaud_
Sector One Player
Sector One Player

Hoe word je (heel) goed in een videogame?

Om beter te worden in een game, is het niet voldoende om het veel te spelen, zo werkt het niet! Het gaat allemaal om tijdsoptimalisatie. De beste manier is om een coach te vragen of om trainingschema’s te maken waarin je alle speelsessies opschrijft en alles wat er gedaan moet worden. In het spel zelf zijn er vaak trainingsmodi voorzien, speciale virtuele plaatsen waar je vooruitgang kunt boeken zonder dat dit je ingame-rank beïnvloedt.

League Of Legends speler Albetrayber aan het bekijken van zijn laatste spelLeague Of Legends speler Albetrayber aan het bekijken van zijn laatste spel
Bij het plannen van je schema moet je je richten op deze modi, want hier kun je nieuwe technieken uitproberen, experimenteren en je speelstijl verbeteren. Wat de planning betreft, die hangt af van elke game, maar er zijn altijd handleidingen op het internet die specifiek zijn voor elke techniek, elke strategie, enz. Kijk maar eens rond en je vindt zelfs video’s van professionele spelers die je het allemaal zo goed mogelijk proberen uit te leggen!


Daarnaast is een gezonde levensstijl nodig om voortgang te blijven boeken. Zoals eerder gezegd, is het niet genoeg om acht uur per dag te spelen en zo beter te worden, je moet proberen jezelf zoveel mogelijk fit te houden. Dit varieert van gezond eten tot sporten en zelfs een actief sociaal leven hebben.

CS:GO speler AlexJ  in een spelsessieCS:GO speler AlexJ in een spelsessie
Zoals je ziet, is dit verre van het cliché van de gamer die 24/7 alleen in zijn kelder zit, McDonald's eet, niemand ziet en niet aan sport doet. Kortom, een goede geestelijke en lichamelijke gezondheid is essentieel om daarna goed te presteren op het spel!

En jij, wat zijn jouw tips om vooruitgang te boeken in je favoriete spel?

Labels (4)
2 ANTWOORDEN 2
Aymanjka
Gewaardeerd verkenner

Ik probeer afleiding te vermeiden en calm te blijven

NelsonM
Community Manager
Community Manager

Hallo @Aymanjka,

Dat helpt inderdaad om gefocused te blijven ! Aan welke videogame speel je?

Groetjes,

Nelson

0 pluimen
Leden met de meeste pluimen