Opties en diensten
Ben je van plan een optie of een extra dienst te activeren, maar wens je toch wat meer informatie? Onze tribers staan paraat om jou hierover te informeren.
annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 
robbevdb
Aspirant verkenner

Upnp inschakelen

OPGELOST

Door een aantal problemen op mijn playstation werd er me aangeraden om mijn Upnp in te schakelen. Maar wanneer ik dit probeer via  http://192.168.0.1 dan krijg ik een melding dat mijn netwerk niet kan verbinden. Weet er hier iemand hoe ik dit kan veranderen?

 

Labels (1)
0 pluimen
31 ANTWOORDEN 31
patrick2
Leidende sjamaan

@robbevdb  als je een aanpassing wil doen in je modem dan dien je de pc of laptop altijd rechtstreeks met een kabel te verbinden. Het opgegeven IP adres is correct enkel dien je nog een kabel verbinding te maken. 

Moest dit draadloos kunnen zou iedereen zomaar in je modem kunnen inloggen en dat is niet de bedoeling. 

   Patrick2 |    De eenvoudigste oplossing is vaak de beste! 
    Vergeet niet om pluimen te geven en/of als oplossing te markeren
Louis16
Ervaren verkenner

Ik zit met het zelfde probleem met men xbox, maar ik wist niet als je een ethernet kabel van je decorder in je laptop/pc kon steken is er een ethernet aansluiting was op je laptop?

Want als ik op de instellingen pagina ben voor mijn UPnP staat er als ik op UpnP klik "pagina niet beschikbaar". 

0 pluimen
patrick2
Leidende sjamaan

@Louis16  het ligt er aan wat voor laptop je hebt natuurlijk maar normaal gezien zou je op een windows laptop toch een kabel verbinding kunnen maken. Op een Apple MacBook is het een ander verhaal daar heb je een verloop stuk nodig om als nog een internet kabel aan te sluiten , ik gebruik een MacBook en heb wel zo een stuk dus dat kan. Maar als je éénmaal verbonden bent volg deze stappen :

 

    1. Open een browser
    2. Typ de URL van de beheerdersinterface in de adresbalk en druk op Enter. Deze URL staat ook op de sticker achter op je modem (onder 'beheer modem': http://192.168.0.1)
    3. Er verschijnt een scherm om je aan te melden. Typ 'admin' in het veld 'User name'. Typ het wachtwoord van de beheerdersinterface in het veld 'Password' (het standaard wachtwoord staat eveneens achter op je modem).

 

   Patrick2 |    De eenvoudigste oplossing is vaak de beste! 
    Vergeet niet om pluimen te geven en/of als oplossing te markeren
0 pluimen
Louis16
Ervaren verkenner

Inloggen weet ik, maar m'n probleem is dat, als ik bij upnp ben en erstaat daarnaast pagina, als ik daar op heb geklikt komt er pagina niet beschikbaar dus ik vind het heel jammer dat ik mn upnp niet kan aanzetten..... 

0 pluimen
Leden met de meeste pluimen