Opties en diensten
Ben je van plan een optie of een extra dienst te activeren, maar wens je toch wat meer informatie? Onze tribers staan paraat om jou hierover te informeren.
annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 
Aspirant verkenner

heeft Telenet Orange verslagen in de cellular Apple Watch support

Labels (1)
0 pluimen
5 ANTWOORDEN 5
Leidende sjamaan

@boni  ik zie niet dat Telenet Orange heeft verslagen in de ondersteuning voor E-sim op een smartwatch. Ik zie het eerder als Telenet kan niet achterblijven voor ondersteuning van E-sim. Wat men ook niet weet of niet gelezen heeft is dat Telenet pas volgend jaar E-sim ondersteund op de toestellen. Wat is een persoon ermee die E-sim wenst op zijn gsm maar Telenet ondersteund enkel de Apple watch? 

Ik vind het geen vooruitgang wat Telenet gemaakt heeft eerder achterop lopen op de feiten wat Orange al ondersteund en sinds kort Proximus ook. 

Dus nee Telenet heeft Orange niet verslagen helaas. 

   Patrick2 |    De eenvoudigste oplossing is vaak de beste! 
    Vergeet niet om pluimen te geven en/of als oplossing te markeren
Aspirant verkenner

Goede middag,

Ben mobiel overgestapt naar Orange (van Base) omdat ik er van overtuigd was dat Orange (gezien Europese uitrol) als éérste zou zijn met Apple Watch e-sim. (Ik woon tegen de franse grens aan en kocht een LTE watch in Apple Store Lille met die uitrol in gedachten). Ik dacht ook dat Telenet daar tot nu zo weinig had over gecommuniceerd dat het van hen (en Base) nog wel heel wat langer zou kunnen duren.

Wat ik echter lees bij Telenet is dat dit echter vanaf morgen zou moeten werken : 

Telenet One Number zit vanaf 13 november standaard inbegrepen in de WIGO-, YUGO- en zakelijke bundels. Elk mobiel nummer uit de bundel kan aan één eSIM gekoppeld worden. De smartwatch maakt gebruik van de inbegrepen data en belminuten. Telenet One Number kan geactiveerd worden op de Apple Watch Cellular (versies Apple Watch Series 6, Apple Watch SE) en later op de Samsung Watch LTE (versies Galaxy Watch 3 en Galaxy Watch Active 2). Eerdere generaties van Apple Watch of Samsung Watch met eSIM die in een ander Europees land gekocht werden, zijn ook compatibel.

Dus enkel voor abonnees met internet thuis, mobiele telefonie (en eventueel ook TV). 

Heb ik nu net telenet thuis ! 

Hopelijk gaat Orange niet te lang wachten met het aanbieden van Apple Watch support anders zal ik misschien toch nog de jump maken naar Telenet. 

 
 
 
 
 
 
Leidende sjamaan

@davedive  meestal is het altijd zo natuurlijk dat er bepaalde dingen veranderen en je daarvoor een overstap doet. Wat men dan niet weet is dat er bij de huidige provider toch iets veranderd waardoor je die overstap misschien niet wilde doen of toch hebt gedaan. 

Terugkomend op de E-sim op de smartwatch , Orange zal er denk ik niet mee wachten. Nu Telenet de zet gemaakt heeft zal Orange ook volgen maar het zal niet voor direct zijn anders was er al een communicatie geweest naar de klant toe. Dus ik kan je al zeggen je gaat toch geduld moeten hebben voor Orange dit buiten brengt. 

 

   Patrick2 |    De eenvoudigste oplossing is vaak de beste! 
    Vergeet niet om pluimen te geven en/of als oplossing te markeren
0 pluimen
Aspirant verkenner

@patrick2 

'Men is altijd te vroeg geboren voor de wetenschap' of ook 'men heeft telkens je een nieuwe technologie ontvangt de oude van morgen in handen'.

Maar was Telenet nu 1 week vroeger geweest met de aankondiging, dan was ik hier nooit terecht gekomen. 1 week dat is toch wel héél 'close';-).

Ik zie wel hoe het evolueert, maar met de stille(re) eindejaarsdagen in aantocht hoop ik dat Telenet super véél promotie maakt zodat Orange zich vlug bezint en volgt.

 

0 pluimen
Leidende sjamaan

@davedive  Telenet zal hier niet te veel promotie rond maken daar ken ik Telenet te goed voor. Er zijn nu aankondigen geweest wat in de pers is geweest en dergelijke maar dan gaat dat stil vallen. ( verder wijk ik daar niet over uit ) 

Zoals met veel dingen zal er altijd iemand voorop lopen met bepaalde 'uitvindingen' en er zijn er die achterop lopen. Daarin heb ik wel volle vertrouwen dat Orange gaat volgen enkel denk ik niet meer voor dit jaar. Ben daar natuurlijk niet zeker van want er kan veel veranderen en gebeuren in een kleine maand tijd. Zou zeggen houd alles eens goed in de gaten , website, eventueel social media en je zal op de hoogte blijven. Moest je dat niet kunnen , wat ik ook wel begrijp , kom dan eens hier regelmatig kijken want nieuwe aankondigingen ga je hier ook terug vinden. 

   Patrick2 |    De eenvoudigste oplossing is vaak de beste! 
    Vergeet niet om pluimen te geven en/of als oplossing te markeren
Leden met de meeste pluimen