annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 

Orange Thank You

Topic gestart op: 08-11-19 16h04

Antwoorden: 12 antwoorden

Cde
Ervaren verkenner

Orange Thank You

OPGELOST

Beste,

 

ik heb net een email gekregen van Orange Thank You, met hierin de melding van een gratis filmticket. Weet er iemand wat je hiermee moet doen?

Ik las dat je een tweede erbij moet kopen, mag je deze tickets dat gebruiken op twee verschillende dagen?

Labels (1)
1 GEACCEPTEERDE OPLOSSING
Totem
Grote Wijze
Grote Wijze

U, en alle anderen, begrijpen wel, dat het lastig is te horen, dat we een geschenkje krijgen, namelijk een gratis filmticket, voor eventueel je vrouw/man of partner, die reeds een jaar geleden is overleden. Ik wil dit gerust doen, maar dan word ik door het gerecht aangeklaagd omdat ik grafschennis pleeg. Men kan gerust zeggen, bijvoorbeeld, 5 euro of 10 euro korting bij aankoop van 2 tickets, maar als men meegeeft, één ticket kopen en één ticket gratis voor je overleden vrouw ??? 

 

WIJ EISEN  :

- ANDERE CADEUA'S

- OFWEL GEEN CADEAU'S MEER

Ugh @Cde,

Totem vind het jammer dat je je cadeau niet leuk vind, maar kan het wel verstaan. Met Orange Thank You, krijg je nog andere cadeau's zoals gratis GB, kortingen en toegang naar Orange-events. Onze Orange Thank You dienst doet zijn best om cadeau's te vinden die voor alle onze klanten passen. De meeste zijn zeker blij hiermee, maar het kan zijn dat sommigen dit niet leuke vinden :s

De cadeau's worden regelmatig veranderd door het team, hopelijk zal je je volgende cadeau leuker vinden.

Totem's zonnegroeten,

Totem

Bekijk de oplossing in de community in het oorspronkelijke bericht

12 ANTWOORDEN 12
patrick2
Wijze
Wijze

@Cde  u krijgt deze film ticket om te gebruiken als cadeau. Hierbij wat info over het film ticket :

Gratis film op dinsdag
Op dinsdag krijg je bij elk aangekocht bioscoopticket een gratis ticket in onze partnerbioscopen. Hoe langer je abonnee bent bij Orange, hoe vaker je ook van dat voordeel kan genieten. Bovendien nodigt Orange je geregeld uit voor een avant-première. Voeg zeker deze link toe aan je favorieten: www.orange.be/film!

Weet wel dat hoe langer u klant bent ook te mooier of beter de cadeaus zijn.

Kijk zeker ook eens naar de link die erbij staat , en kijk anders eens hier naar ,

https://www.orange.be/nl/opties-en-diensten/orange-thank-you

Patrick2 | De eenvoudigste oplossing is vaak de beste!
Vergeet niet om pluimen te geven en/of als oplossing te markeren
Tomorrow is another day


Cde
Ervaren verkenner

Dit is eigenlijk geen cadeau dus? Je mag maar één ticket gebruiken per persoon ... Dus , ik koop één ticket, krijg er één gratis, moet dus een vuilzak kopen, en deze tweede in weg te gooien, dus is dit uitlachen van de klant in plaats van deze te belonen ... Goed om weten, als Orange zich dan niet excuseert voor deze fout, dan verander ik, samen met alle medewerkers van mijn bedrijf ...

patrick2
Wijze
Wijze

@Cde  beste lijkt mij u te richten tot Orange zelf. De tribe is van klanten voor de klanten om bepaalde problemen op te lossen. U bent ook een klant maar dit is iets waar wij weinig aan kunnen doen.

Patrick2 | De eenvoudigste oplossing is vaak de beste!
Vergeet niet om pluimen te geven en/of als oplossing te markeren
Tomorrow is another day


Cde
Ervaren verkenner

O.K, sorry dan, dacht dat jullie van Orange zelf waren. Waarschijnlijk begrijpt U mijn ongenoegen wel over deze waardeloze zaken waar wij onze tijd moeten in steken om deze te wissen. Enfin, hopelijk zet deze blog andere mensen in dezelfde situatie aan om Orange aan te vallen over hun waardeloze vergiftegde cadeau's. Nogmaals mijn excuses, en ook nogmaals een warme oproep aan alle lezers om massaal andere cadeau's te eisen, die minder giftig zijn op alle gebied.

Leden met de meeste pluimen