Packs
Ben jij een Love-klant of wil je er graag één worden? Deel naar hartelust jouw ervaring of stel hier al je prangende vragen.
annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 
Ervaren sjamaan

Nieuwe aansluiting

OPGELOST

Mijn vriendin heeft nu

- Telenet kabel - gewoon zonder digibox/digicorder en betaalt jaarlijks het abonnement ( wat meer dan 200 EUR)

- Telenet vaste telefoon

- Telenet mobiel abonnement

Is van plan over te gaan naar Love Trio

Vragen

(1) Wordt dit een eenvoudige installatie aangezien er al een soort modem staat voor de telefoon ( er is geen internet abonnement) ?

(2) Krijgt zij een deel van het reeds betaald kabelabonnement terugbetaald ?

Thanks

Labels (1)
0 pluimen
3 ANTWOORDEN 3
Leidende sjamaan

@Gregory  Uw vriendin heeft al de perfecte recepten in huis om over te gaan naar Love Trio.

1;) u of uw vriendin maken een afspraak met de technieker en deze komt de modem installeren en de decoder. Gsm nummer zal bij de aanvraag in de shop of online overgezet worden naar Orange. Voor de vaste lijn komt er een appart kastje naar uw adres gestuurd. Orange heeft nu eenmaal geen aansluiting op de modem hiervoor voorzien . Nu maakt dat kastje het wel makkelijker want u kan dat zetten waar u wil zolang er maar een internet aansluiting zit omdat het kastje op internet werkt met een vaste internet kabel. 

2;) alle teveel betaalde facturen zullen altijd terug betaald worden. Houd er rekening mee dat het ook een maand langer kan duren. 

Voorbeeld :  factuur wordt betaald de 20ste van de maand maar orange sluit u de 10de van de maand aan. Wil dus zeggen dat er zogezegd 10 dagen teveel betaald is. De maand erop zal dit tegoed worden terug gestort. Moest het zijn dat de technieker de 30ste komt aansluiten blijft er geen tegoed over en zullen er 10 dagen bij komen. 

 

   Patrick2 |    De eenvoudigste oplossing is vaak de beste! 
    Vergeet niet om pluimen te geven en/of als oplossing te markeren
0 pluimen
Ervaren sjamaan

Thank you @patrick2 

Had vergeten te vermelden dat ze haar vaste telefoon zal opgeven - heb dat ook gedaan toen ik naar Trio overschakelde.  Koala is heel goed wat het bellen betreft


Veronderstel dat de facturatie wel in orde zal zijn
Ben aangesloten op 30/09 en zie dat de factuur is opgedeeld in twee perioden - waarom weet ik ook niet
- 30/09 >> 03/10
- 04/10 >> 03/11

Thanks again

0 pluimen
Leidende sjamaan

@Gregory  ja dat is nu eenmaal zo de regel binnen Telenet. Waarschijnlijk omdat het abonnment per maand opzegbaar is maar de exacte reden hiervan weet ik ook niet. Heb er wel gewerkt maar veel dingen veranderen dus sorry .

Betreft vaste lijn als u die niet meeneemt zal het vaste nummer verdwijnen en dus ook niet meer aan te sluiten zijn. Koala is inderdaad een perfect tarief voor onbeperkt te bellen en smsen te sturen. Wel rekening houdend dat met een gsm abonnement naar het buitenland betalend is om te bellen. Dus moest er nu naar het buitenland gebeld worden met de vaste lijn kan het interresant zijn. 

   Patrick2 |    De eenvoudigste oplossing is vaak de beste! 
    Vergeet niet om pluimen te geven en/of als oplossing te markeren
0 pluimen
Leden met de meeste pluimen