Packs
Ben jij een Love-klant of wil je er graag één worden? Deel naar hartelust jouw ervaring of stel hier al je prangende vragen.
annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 
pjotertje
Gewaardeerd verkenner

Wil overstappen naar Orange: jullie mening over LOVE

OPGELOST
Hallo,Ik ben al jaren Scarlet klant. Maar de laste maanden ben ik erg ontevreden met scarlet en zou eventueel willen over stappen op Orange Love parket met internet en televisie en gsm en vaste lijn. Mijn vragen zijn kan ik mijn gsm en vaste nummer meenemen naar Orange?. Voor de Televisie heb ik een aansluiting naast me internet ingang. Heb ik nog iets nodig om Orange te kunnen krijgen?. En is alles meteen op de dag actief zoals internet en televisie?? of ligt televisie weer aan telenet?. En welke mensen hebben het love parket wat zijn hun bevindingen op wat kinder ziektes na. En hoelang duurt een aanvraag? Met vriendelijke groeten
Labels (2)
10 ANTWOORDEN 10
pjotertje
Gewaardeerd verkenner

Ik heb toch de knop door gehakt. Heb vandaag een abonnement afgesloten voor parket love. Volgende week komt de technieker langs om alles te installeren. We zijn erg benieuwd :).

TomN
Orange-werknemer

Welkom bij de LOVE stam @pjotertje !!! Ik wens je veel surf- en kijkplezier 🙂

Movieman
Aspirant genezer

Heb zelf ook het love pakket zonder problemen. Wat ik wel aanraad is niet te vertrouwen op een makkelijke overgang via easyswitch en zelf uw opzeg te doen via aangetekende zending of telefoon (vraag dan duidelijk om u schriftelijke bevestiging) er zijn nog teveel mensen die dubbel moeten betalen waarbij de ene provider de schuld geeft aan de andere. Wacht wel tot u bent aangesloten om op te zeggen. Tip : Bij de decoder zou ik zeggen zorg ervoor dat uw kabels goed vastzitten achteraan of steek anders een splinternieuwe kabel in. Hebben dit zelf ook voor gehad na installatie en hadden problemen waardoor we steeds de decoder moesten heropstarten.

Poweron
Gewaardeerd verkenner

Ik had een kinderziekte nam. Box werkte voor geen meter een paar keer moeten bellen naar de technische dienst en ze stuurde een technieker

Problemen heb ik niet en heb nu alles met Orange 

25 euro de maand goedkoper dan Telenet

Leden met de meeste pluimen