annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 

Buiten bundel hoewel nog MB over

Topic gestart op: 27-11-19 09h31

Antwoorden: 11 antwoorden

vwoalenarrie
Gewaardeerd verkenner

Buiten bundel hoewel nog MB over

Hallo,

Ik ben vorige maand blijkbaar buiten bundel gegaan met een abbo Koala, onbepekt bellen en sms en 4gb surfvolume. Ik had een paar uur voor het resetten van mijn maandelijke periode nog megabytes surfvolume over. Mijn nieuwe periode gaat in iedere 8ste van de maand. Ook had ik die maand een gratis GB wegens mijn verjaardag. Toch ben ik €10 buiten bundel gegaan,

Na een bizar gesprek met een orange medewerkster was haar conclusie dat de app onbetrouwbaar is. Ook is er blijkbaar geen email naar een klantendienst die dit kan opvolgen.

 

Iemand een idee?

Screenshot_20191107-134204.pngScreenshot_20191107-222520.png

Labels (1)
11 ANTWOORDEN 11
LisaJacobs
Gewaardeerd verkenner

Goedemorgen

Ik ondervind hetzelfde probleem.

Ook ik heb dit probleem aangehaald via deze weg. Er werd mij geadviseerd contact op te nemen met Orange zelf. Het telefonisch onderhoud was geen helder gesprek.

Ik merkte op dat ik absoluut geen handelingen heb uitgevoerd dat extra geld (buiten abbonement) zou kosten. Ook Orange had hier geen antwoord voor. Ze hebben mij geadviseerd te wachten op volgend factuur want daar zou het gedetailleerd vermeld staan.

Gisteren had ik €4 buiten abbonement kost en deze ochtend plots €7 terwijl mijn gsm in die tussentijd af stond.

Ik zal me er dus voorlopig bij neerleggen en hopen dat het zichzelf uitwijst en er geen onnodige kosten zullen aangerekend worden.

0 pluimen
Movieman
Aspirant genezer

@vwoalenarrie de app. is inderdaad niet altijd up tot date of in realtime. De aanpassing kan zo'n 24 uur duren of zelfs enkele dagen als je bv. uw parkeerticket betaald met sms of een 070 nr. Wat je overhad 46 MB aan surfvolume is de dag van vandaag echt niet veel en kan dit verklaren. Zie hier de link https://www.orange.be/nl/hulp/facturen-en-gebruik/je-verbruik/het-bedrag-buiten-bundel-begrijpen

Wat niet wegneemt dat je normaal ook een sms had moeten krijgen bij overschrijding.

Leden met de meeste pluimen