annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 

Gedwongen overstap naar Go Plus is in praktijk tariefverhoging

Topic gestart op: 05-10-21 13h49

Antwoorden: 12 antwoorden

cdr
Gewaardeerd verkenner

Gedwongen overstap naar Go Plus is in praktijk tariefverhoging

We hebben op dit ogenblik een Love Pack met daarin 2 Dolfijnen (2,5 u bellen en 1,5 GB data voor € 15 per Dolfijn). Als trouwe klant (meer dan 20 jaar) krijgen we ook elke maand 2 u gratis bellen naar vaste lijnen en 1,5 GB bovenop de 1,5 GB van de Dolfijn, wat goed van pas komt.

We worden nu automatisch overgezet naar een Go Plus die € 20/maand kost (met een korting gedurende 6 maanden). Akkoord, die heeft meer data (10 GB) en onbeperkt bellen maar wij hebben dat niet nodig. Het huidig abonnement behouden kan ook niet (Dolfijn werd nochtans tot vorig jaar gecommercialiseerd).

We kunnen eventueel een wijziging naar Go Lite doen. Dan hebben we opnieuw 2,5 u bellen en 1,5 GB data. Helaas gaan daarbij de hierboven vermelde getrouwheidsvoordelen verloren. Eigenlijk worden we dus gedwongen om een duurdere formule te nemen als we evenveel belminuten en data willen hebben.

Labels (2)
12 ANTWOORDEN 12
JasmineVersyck
Gewaardeerd verkenner

Ik heb net de verandering van Dolfijn naar Go Plus opgemerkt in mijn orange app, ik heb hierover nooit iets van communicatie gekregen en dit kwam dus als een shock. Ik wou eens horen of sommigen deze overstap ook hebben ervaren zonder 0 communicatie? Alvast bedankt

0 pluimen
MustafaY
Leidende genezer

Hey @Jasmine,

 

Dat klinkt raar…

De migratie van 'dieren' tarieven naar GO is sinds vorig jaar(september) bezig. 

Is je mail- of thuisadres eventueel niet up-to date? 

 

Groetjes,

Mustafa

 

 

0 pluimen
MaartenDM
Aspirant scout

Wij zitten in hetzelfde schuitje, gisteren ook vernomen via de klantendienst dat onze dubbele Data Bonus komt te vervallen met de nieuwe abonnementen. Concreet word je dus voor de volgende keuze gesteld:

- Terugvallen op een Go Lite, goedkoper maar komt in de praktijk neer op een halvering van het beschikbare volume tot 1,5 GB - voor mij & ongetwijfeld veel gebruikers gewoon te weinig.

- Upgrade naar Go Plus. Volume wordt 10 GB, waarvan we meer dan de helft helemaal niet nodig hebben. Prijs wordt maar liefst 33% duurder. Voor onze 3 abonnementen dus een mooie 150€ per jaar meer. [Geen probleem als je niet akkoord bent natuurlijk, je kan altijd kosteloos veranderen van provider 😐 ]

Inderdaad een verdoken verhoging van 33% dus voor mensen die meer dan 1,5 GB nodig hebben. En dat wordt dan voorgesteld als goed nieuws - "daar willen we jou ook van laten genieten".

Wel, bedankt.

TomB
Orange-werknemer

Beste @MaartenDM ,

Aangezien u een dubbele data bonus had wil dit zeggen dat u een pakket heeft met Internet en/of TV.

Hierdoor krijgt u automatisch €4 korting op de Go Plus. Dus komt dit neer op een verschil van €1 per abonnement. €20 -> €16 Voor Onbeperkt bellen, sms'en en 10GB elk.

Groeten,
Shop Medewerker
Tom

0 pluimen
Leden met de meeste pluimen