Tarieven en verbruik
Heb je een vraag over je verbruik? Hulp nodig om een Orange abonnement aan te schaffen? Dan ben jij op de juiste plek op Tribe!
annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 
patrick2
Leidende sjamaan

Geste van Orange in verband met het Corona virus

@Totem  onlangs hebben jullie maatregelen genomen in verband met het Corona virus om een steentje bij te dragen en mensen te helpen. Dat wil zeggen dat jullie elke prepaid klant , zakelijk en prive , gratis 5 GB geven. Daarin is mij opgevallen dat de vaste abonnementen en de Love packs niet mee doen met deze goede actie. Ik begrijp wel dat niet alles moet en jullie doen het als een geste wat ik een mooi gebaar vindt maar denk dat de vaste abonnementen en Love packs ook niet in de kou mogen staan. Deze mensen zullen ook thuis moeten werken , kinderen blijven thuis weer andere zijn ziek thuis of uit eigen veiligheid. De vraag is dan ook waarom verlagen jullie de download volumes niet net als telenet als geste geeft. Dus 2 GB verbruiken en 1 GB aanrekenen. En voor de gsm abonnementen niet wat gratis extra data tot cheetah bijvoorbeeld. Het volume van 750 GB in de piek uren voor vast internet zal je snel aanzitten moest je thuis werken of heel de dag films kijken met Netflix. Maar denk ook aan lessen die online worden gegeven op dit moment omdat kinderen niet naar school kunnen dat neemt veel volume van je vaste internet. 

Ik weet er moet niks en dat de providers het doen uit geste voor deze moeilijke periode te overbruggen. 

   Patrick2 |    De eenvoudigste oplossing is vaak de beste! 
    Vergeet niet om pluimen te geven en/of als oplossing te markeren
Labels (3)
56 ANTWOORDEN 56
EVnMrbk
Ervaren verkenner

Hoi,

Sluit me hierbij aan; de 5 Gb extra komt zeker van pas doch het thuiswerken vraagt nog méér data. Ik hoop dat er hiervoor ook iets gedaan wordt.

Toch al onder de indruk dat alle communicatie/infrastructuur blijft werken ! Nog nooit zoveel video-conferencing gedaan en software als Teams duwt alleen maar in die richting.

Hou elkander gezond !   

 

Yirki29
Aspirant verkenner

Beste ik heb van de geste nog niets gemerkt heb nog niets aan gekregen 

 

Mvg

Yirki thijs

0 pluimen
Anonymous
Niet van toepassing

  • Ben ik helemaal mee eens !
0 pluimen
Anonymous
Niet van toepassing

Beste,

Ik ben het hier volledig mee eens. Als je ziet wat Telenet en Proximus doen voor hun klanten kan Orange toch niet anders dan volgen. Wij werken beiden van thuis uit. Ik moet veel meer bellen met mijn eigen gsm dan anders waardoor ik intussen mijn limiet al bereikt heb. Mij lijkt het toch ook een mooie geste dat trouwe klanten uitzonderlijk onbeperkt zouden mogen bellen in deze uitzonderlijke omstandigheden. 

0 pluimen
Leden met de meeste pluimen