Tarieven en verbruik
Heb je een vraag over je verbruik? Hulp nodig om een Orange abonnement aan te schaffen? Dan ben jij op de juiste plek op Tribe!
annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 
Grote Wijze
Grote Wijze

Iets nieuws bij Orange ! GO Tariefplannen

Ugh iedereen!

Je zult het zeker gemerkt hebben... Alles... Of bijna alles is veranderd! Nieuwe tarieven, nieuwe optie’s en een paar verrassingen... Laten we dat ophelderen!

De nieuwe formules aangepast aan de familie’s

Onze nieuwe tariefplannen worden "GO" genoemd, ze zijn beschikbaar in 4 formules met vele voordelen. Hier is een korte samenvatting ervan:

GO Unlimited: de grootste formule voor onbeperkte mobiele data (30 Gb aan maximale snelheid), onbeperkt bellen, onbeperkt SMS/MMS, dit voor 40 €. Bovenop dit alles geniet je gratis van de Pro Inclusive diensten en de Pro Voicemail.

GO Intense: 15 Gb mobiele data, gecombineerd met onbeperkt bellen en SMS/MMS aan 30 €. Bovenop dit geniet je ook gratis van de Pro Inclusive diensten en de Pro Voicemail.

GO Plus: 5 Gb mobiele data, onbeperkte oproepen en SMS/MMS voor 20 €. Ook hier geniet je gratis van de Pro Inclusive diensten en Pro Voicemail.

GO Light: De kleine dwerg onder onze tariefplannen, die je recht geeft op 500 Mb, 90 min. beltijd (onbeperkt voor de andere Orange nummers op uw factuur) en onbeperkt SMS/MMS voor 10 €. Zelfs hier geniet je gratis van de Pro Inclusive diensten en Pro Voicemail.

Aarzel vooral niet om onze speciale webpagina te bezoeken om alle kleine details van de tariefplannen te kennen!

Profiteer van deze gezin optie’s en geniet van een korting gelijk aan het aantal abonnementen (Intense en/of Unlimited) die je neemt.

Je geniet van een vereenvoudigd en veelzijdig portfolio. Ik leg je uit waarom 🙂

De grote veranderingen zijn:

 • Zoals de slogan luidt "Zit het scheef? We trekken het recht!" ... Je geniet nu van 30 Gb mobiele data aan maximale snelheid!
 • Naast dit alles, geniet je nu van een beknopter en preciezer aanbod dat aan ieders behoeften voldoet. Ook het LOVE-aanbod is vereenvoudigd: bij om het even welk mobiel abonnement betaal je een vaste prijs voor televisie en internet.
 • Grotere flexibiliteit: je kan elk tariefplan aan elke Smartphone koppelen. Het is ook mogelijk om het tariefplan te wijzigen zonder de restwaarde ervan te betalen. Afhankelijk van de gekozen smartphone is het eenvoudigweg nodig om de optie "Loyalty Advantage" of "Smart Data optie" te koppelen.
 • De gratis toegang tot de Coyote-app is niet meer inbegrepen in onze nieuwe abonnementen en dit vanaf de eerste dag van je tariefwijziging.
  Coyote kan dan in een betaalde versie beschikbaar zijn als u de service wilt behouden. Maak voor de opslag van uw gegevens gebruik van onze gratis proefperiode van drie maanden bij Google One.
 • De Pro Inclusive diensten zijn algemeen! Je hebt daarom in al je mobiele abonnementen Pro Voice Mail, Call Forwarding, Second Call en Conference Call opgenomen.
 • Als je twee grote abonnementen combineert (Unlimited en/of Intense), krijg je een korting gelijk aan het aantal abonnementen dat je neemt (9 € vermenigvuldigd met het aantal Go Intense/Go Unlimited-abonnementen dat je neemt).
 • De opties Roaming en International worden bijgewerkt met meer inhoud voor lagere prijzen.
 • Nationale surfherlaadbeurten bieden meer mobiele data voor zeer voordelige prijzen (1 Gb voor 6 €, 5 Gb voor 10 €).
 • Onze zelfstandige klanten kunnen van het multiproductvoordel als ze hun LOVE-pack + Internet boost combineren met een Go Intense of Go Unlimited-tariefplan.

Je geniet dus van een vernieuwd portfolio, die je zal aanspreken! Je zal later ook andere verrassingen ontdekken! Aarzel niet om ons te vertellen wat je ervan denkt. 🙂

Moge de geest van De Stam je vergezellen,

Totem

Labels (1)
111 ANTWOORDEN 111
Gewaardeerd verkenner

Al meteen werk van gemaakt zie.

Leidende sjamaan


@Sumtinwon  schreef:

Al meteen werk van gemaakt zie.


Da's prima ! 😊

 

 

   Leuze van de dag |    Herinner je gisteren, droom van morgen, maar leef vandaag! 
    Vergeet niet om pluimen te geven en/of als oplossing te markeren  
Tomorrow is another day
Aspirant verkenner

Danku voor de info 🙂

Gewaardeerd verkenner

Coyote verdwijnt dan.  Heb dit ook gedaan en kwam al snel tot de veronderstelling dat ik het beter niet had gedaan .  Ik had meer aan die  coyote dan aan de extra Gb. Mooie verkoopstruk waar ik recht ben ingelopen want dit wou ik niet echt.  Wss mijn eigen fout en niet goed gelezen ofzo..Maja. dus dikke teleurstelling . 

Leidende sjamaan

@Sumtinwon 

Als het u een troost mag wezen: die Coyote, dat is sowieso verleden tijd. Wie nog een dierenabo heeft maar nog geen coyote had geïnstalleerd, die is nu al eraan voor de moeite. Installeren lukt niet meer.

En wie het wel reeds geïnstalleerd had, het is zeer de vraag of het abo nog verlengd gaat worden. Tot nu toe werd dat ongeveer iedere maand opnieuw verlengd voor een maand. Maar het is een feit dat de samenwerking tussen coyote en Orange reeds beëindigd is. Ik zal hier binnen drie dagen wel iets posten: op 30/05 loopt mijn abo af. Dan zal ik meteen weten of het nogmaals verlengd zal worden.

 

   Leuze van de dag |    Herinner je gisteren, droom van morgen, maar leef vandaag! 
    Vergeet niet om pluimen te geven en/of als oplossing te markeren  
Tomorrow is another day
Ervaren verkenner

Coyote tot 28/6 hier ik gebruik het alleen amper nog, Waze doet het even goed.

Ervaren verkenner

Bedankt voor de uitleg het werd inderdaad wat verwarrend! 

Gewaardeerd verkenner

Bedankt voor de info

Leidende sjamaan

Ik was deze thread een beetje uit het oog verloren ..

Om mijn belofte na te komen: ja hoor, ik heb tot nu toe nog iedere maand een verlenging van mijn bestaande abo op coyote gekregen. Momenteel tot 03 augustus.

Ben benieuwd hoe lang ze dat nog gaan volhouden, vermits de samenwerking met Orange reeds stopgezet werd.

 

   Leuze van de dag |    Herinner je gisteren, droom van morgen, maar leef vandaag! 
    Vergeet niet om pluimen te geven en/of als oplossing te markeren  
Tomorrow is another day
Gewaardeerd verkenner

Kreeg je hier een antwoord op?

Leden met de meeste pluimen