Tarieven en verbruik
Heb je een vraag over je verbruik? Hulp nodig om een Orange abonnement aan te schaffen? Dan ben jij op de juiste plek op Tribe!
annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 
Aspirant verkenner

Kan je oude simkaart hergebruiken?

OPGELOST

Kan bij Orange een SIM kaart die ooit reeds geactiveerd werd met een abonnement maar inmiddels zonder abonnement gekomen is (wegens overgang naar andere SIM of stopzetting abonnement), kan deze "oude" SIM kaart opnieuw gebruikt worden? Kan (met de nodige kennis van het SIM ID, PIN & PUK) deze SIM opnieuw gekoppeld worden aan een ander abonnement?

Ik lees op internet dat het in het algeemen voor SIM kaarten perfect zou mogelijk moeten zijn, maar dat bepaalde providers kunnen bepalen of ze de policy hebben dit al dan niet toe te laten. Hoe zit dit bij Orange?

De vraag is dan ook, gezien de SIM kaart houder steeds vermeld "deze blijft eigendom van Orange" of je SIM kaarten na gebruik terug aan aan Orange moet bezorgen (via welke weg?) of dat je ze kan bijhouden voor later hergebruik of dat je ze steeds dient weg te gooien/vernietigen?

Ik vind over dit alles nergens eenvoudig informatie terug van Orange.

Het is hier misschien niet de plaats om het te vragen, maar toch: wijkt de policy van bij voorbeeld Proximus of andere providers in België af van deze van Orange of is deze steeds identiek?

Labels (2)
3 ANTWOORDEN 3
Highlighted
Ervaren sjamaan

Re: SIM hergebruik

@aprocita-spam  elke simkaar wordt eenmalig uitgegeven en elke simkaart wordt eenmalig geactiveerd. Na stopzetting van nummer of eender welke reden dan zal de oude simkaart nooit terug geactiveerd mogen worden. 

Highlighted
Leidende sjamaan

Re: SIM hergebruik

@aprocita-spam 

Wat @patrick2  zegt klopt helemaal.

Het is zelfs zo dat als je vergeet een herlaadkaart op tijd bij te laden dat je ze ook kunt weggooien. Vervallen is vervallen.

Highlighted
Gewaardeerd verkenner

Re: Kan je oude simkaart hergebruiken?

Ja

0 pluimen
Leden met de meeste pluimen