Tarieven en verbruik
Heb je een vraag over je verbruik? Hulp nodig om een Orange abonnement aan te schaffen? Dan ben jij op de juiste plek op Tribe!
annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 
Highlighted
Gino123456
Ervaren verkenner

Limiet instellen 0 euro boven bundel

OPGELOST

Hoi,

 

Ik wil graag een limiet instellen dat je 0 euro boven de bunden kunt gaan. B.V. Als je een sms stuurd naar een buitenlands nummer dat dit geblokeerd word. Bij telenet ging dit maar bij orange niet zoals ik zie. Komt deze optie nog in de toekomst ?

 

Groeten,

Gino 

Labels (2)
0 pluimen
4 ANTWOORDEN 4
patrick2
Gewaardeerde sjamaan

Re: Limiet instellen 0 euro boven bundel

@Gino123456  het voor 0 euro buiten je bundel gaan denk ik niet dat dit haalbaar gaat zijn . Dit omdat Orange ZEN abonnementen aanbied die er voor zorgen dat je niet buiten je bundel kan gaan. De keus er voor is op dit moment misschien wat klein maar zou wel perfect uitgebreid kunnen worden naar meerdere abonnementen. Daarom zal men nu voor de bestaande abonnementen hier geen keus in maken. 

Een sms blokkeren die u stuurd naar het buitenland ? waarom zou u deze willen blokkeren? Neem aan dat als u een sms stuurd toch weet of het gaat om een buitenlands nummer of een binnenlands nummer. Maar als u naar een binnenlands nummer stuurd die in het buitenland zit en het blijft in europa moet u deze kost ook niet betalen . Eventueel kan de Orange telefoon app u een uitkomst bieden. Daarin kan u nummers blokkeren. 

0 pluimen
Cdt24801
Ervaren sjamaan

Re: Limiet instellen 0 euro boven bundel

@Gino123456 

Missschien een kleine aanvulling op de info van Patrick: als je in BE bent en je stuurt een SMS naar een BE nummer moet je dat NOOIT extra betalen. Als je ontvanger in europa zit hij ook niet, maar als je ontvanger ergens in de rest van de wereld zit zijn de extra kosten voor hem. Jij bent immers niet geacht van te weten waar die persoon zich bevindt.

0 pluimen
Gino123456
Ervaren verkenner

Re: Limiet instellen 0 euro boven bundel

Als er een koala zen abbonement zou uitkomen zou fijn zijn. 

0 pluimen
patrick2
Gewaardeerde sjamaan

Re: Limiet instellen 0 euro boven bundel

@Gino123456  denk zelf dat tot de cheeth abonnement in ZEN abonnement fijn zou zijn. Maar dat is waar Orange op moet inspelen naar de klant toe. 

0 pluimen
Leden met de meeste pluimen