annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 

Premium smsen

Topic gestart op: 03-04-20 14h00

Antwoorden: 2 antwoorden

Frederik1
Rekruut scout

Premium smsen

Hallo ik krijg ineens op mijn app te zien dat ik 4 euro bij moet betalen door 2 premium smsen. Ik heb deze helemaal niet verstuurd!?

Labels (1)
0 pluimen
2 ANTWOORDEN 2
patrick2
Wijze
Wijze

@Frederik1  misschien heb je toch een sms gestuurd naar een speciaal nummer. Heb je misschien een online spel gedaan waarin je iets aangekocht hebt of heb je nummer info ergens gevraagd? Misschien een online casino spel gedaan waarin je iets gekocht hebt ? Je kan beste je factuur afwachten , in de gedetailleerde factuur zie je dan naar wie je die sms hebt gedaan. Misschien heeft iemand anders in je huis gezin de sms gedaan met je gsm. 

Patrick2 | De eenvoudigste oplossing is vaak de beste!
Vergeet niet om pluimen te geven en/of als oplossing te markeren
Tomorrow is another day


Cdt24801
Wijze
Wijze

@Frederik1 

Die betalende smsjes, dat kan soms verrassingen opleveren hoor ... heb ik ook al voorgehad. Je doet iets heel normaal en plots staan er dan extra kosten op uw factuur.

Voorbeeldje? Ik heb een tijd geleden een nieuwe bankkaart aangevraagd. Werd netjes geleverd met de post. Vroeger was dat automatisch gelinkt aan de code van uw vorige kaart. Deze dus niet . Ik moest een sms naar een bepaald nummer sturen en dan kreeg ik een sms terug met de nieuwe code. Met de raad om eigenlijk meteen zelf een nieuwe in te stellen (via een bakautomaat).

Je kan het al raden: dat smsje was apart bij te betalen ....

Leuze van de dag | Echte levenswijsheid vind je niet met een zoekmachine op internet
Vergeet niet om pluimen te geven en/of als oplossing te markeren
Tomorrow is another day


Leden met de meeste pluimen