annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 

Tempo Giga prepaid ook geldig in EU landen

Topic gestart op: 08-07-22 20h49

Antwoorden: 1 antwoord

Dirk10
Rekruut scout

Tempo Giga prepaid ook geldig in EU landen

Beste

Is het mogelijk om met de Prepaid simkaart "Tempo Giga prepaid" te bellen, sms'en en data te gebruiken in Europese landen buiten België? Ik heb het dan specifiek over de Tempo Giga prepaid simkaart van €5 met 33 belminuten, 3GB en 500 sms'en.

Indien niet het geval, hebben jullie prepaid simkaarten waarmee je wel in Europa, buiten België) kan bellen, sms's en data gebruiken?

Alvast bedankt voor je reactie.

Groeten Dirk

Labels (1)
0 pluimen
1 ANTWOORD 1
Gregory
Wijze
Wijze

Tempo Giga = enkel Belgie

Tempo-herlaadkaarten: Tot 8 GB voor 15€ | Orange België

Voorwaarden van het aanbod: Tempo Giga

De tarieven zijn geldig om in België te bellen en te sms’en naar alle Belgische netwerken, inclusief de 078 nummers, en dit op elk moment van de dag, uitgezonderd speciale nummers. Elke oproep wordt per seconde aangerekend, na de eerste minuut en wordt automatisch onderbroken na drie uur.

De sms’en en surfvolume zijn 31 dagen geldig naar alle Belgische netwerken (behalve naar speciale nummers). Deze voordelen zijn toegekend bij elke herlaadbeurt van minimum 10 €, ongeacht het moment waarop je herlaadt.

Prepaid voor buiten Belgie vind ik niet direct

Je kunt overgang vaar een Go Plus overwegen Promo op onze gsm-abonnementen | Orange | Orange België  Staat aan 16 EUR /maand

0 pluimen
Leden met de meeste pluimen