annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 

Orange TV App - jailbreak

Topic gestart op: 03-04-19 11h14

Antwoorden: 9 antwoorden

Bezoeker1904
Aspirant verkenner

Orange TV App - jailbreak

OPGELOST

Hey, bij mijn zoon wil de Orange TV app niet afspelen op de ipad, hij maakt melding van een jailbreak. Na wat opzoekwerk blijkt dit een soort hack te zijn van de ipad.

Ik ben er uiteraard 100% zeker van dat dit bij hem niet het geval is, hij kent nog helemaal niets van computers.  Wat zou hier het probleem kunnen zijn en wat is de oplossing?

mvg

 

Labels (1)
0 pluimen
1 GEACCEPTEERDE OPLOSSING
TomN
Orange-werknemer

Hoi @Bezoeker1904 

 

Dan lijkt mij een factory reset toch de enige oplossing ... heb dit in ieder geval zelf nog nooit meegemaakt. Factory reset is de enige die een jailbreak echt ongedaan maakt (indien er een zou zijn).

Ik heb even online gezocht en een how-to gevonden om je te begeleiden: https://ios.gadgethacks.com/how-to/unjailbreak-your-iphone-restore-back-factory-settings-0155798/

Let wel, het is een tip. Jailbreaken en Unjailbreaken heeft altijd een risico. Ik ben niet van Apple noch van Orange support hé, gewoon een user die je probleem wil helpen oplossen, dus ga verder op eigen risico 😉 De 3e methode lijkt mij het makkelijkste. Belangrijk, indien je data op het toestel hebt, maak dan eerst daarvan een backup.

 

Natuurlijk, als je deze officieel hebt gekocht bij Apple en deze is nog onder garantie, dan zou ik eerst eens naar Apple bellen en horen of ze hiervoor een oplossing kennen 🙂

Bekijk de oplossing in de community in het oorspronkelijke bericht

0 pluimen
9 ANTWOORDEN 9
patrick2
Wijze
Wijze

@Bezoeker1904  het kan zijn dat er een probleem is met de software versie hiervan. Is de ipad volledig naar de nieuwste software bijgewerkt ? Eens proberen de app eraf te halen en terug opnieuw te installeren. 

Patrick2 | De eenvoudigste oplossing is vaak de beste!
Vergeet niet om pluimen te geven en/of als oplossing te markeren
Tomorrow is another day


0 pluimen
Bezoeker1904
Aspirant verkenner

Heb het zonet gedaan, de hele app eraf gezwierd en terug gedownload via de store. Bij TV kijken komt echter weer de melding: (vo:ios_8001) afspelen gekraakte toestellen niet mogelijk. Toestel is niet gekraakt, is gewoon origineel. Momenteel update van ios 12.1 naar 12.2 aan het doen, maar iets zegt me dat dit ook niets gaat helpen...

0 pluimen
patrick2
Wijze
Wijze

@Bezoeker1904  u bedoeld de ipad is origineel als nieuw gekocht in een winkel of als een refurbished toestel ? Want dit kan ook een verschil maken in het toestel zelf. Mensen vermoeden dat een refurbished toestel nieuw is maar de werkelijkheid is anders vandaar de vraag. 

Patrick2 | De eenvoudigste oplossing is vaak de beste!
Vergeet niet om pluimen te geven en/of als oplossing te markeren
Tomorrow is another day


0 pluimen
Bezoeker1904
Aspirant verkenner

Patrick, deze is inderdaad origineel in de winkel gekocht.

Ook heb ik gisteren nog een update gedaan van IOS 12.1 naar 12.2. Met een update doe je in principe altijd een eventuele jailbreak weg, maar toch blijft hij de melding geven. Op gespecialisseerde websites wordt er daarbovenop ook nog eens gemeld dat een jailbreak van IOS 12.1.4 of 12.2 niet bestaat...

Dus geen idee waarom de app deze ipad dan als gekraakt ziet... Tenzij er met gekraakt nog iets anders wordt bedoeld dan jailbreak??

0 pluimen
Leden met de meeste pluimen