Tips & tricks van de community
Ontdek alle tips en tricks die beschikbaar zijn op onze community met betrekking tot de producten en diensten van Orange!
annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 
patrick2
Leidende sjamaan
2 1 126

Aanpassing(en) van mijn abonnement + aankoop diensten

Elk abonnement binnen Orange moet worden getekend en aangevraagd worden door een rechtspersoon. Die rechtspersoon zal dus ook de aanvrager zijn van het abonnement en eventueel de betaler van het abonnement. Want het rekening nummer dat je opgeeft mag ook eventueel van je partner zijn waar je mee samen woont of iemand die voor die persoon de rekening betaald. Enkel geeft dit niet het recht dat je ook zomaar een aanpassing of een aankoop kan doen. Het is de rechtspersoon die getekend heeft die deze aanpassingen of aankoop kan doen.

Mijn aanpassing doen online ? 

Dan kan je ten aller tijde online je abonnement aanpassen via de My Orange app of via de Klantenzone. Hiervoor dien je enkel in te loggen en je kan je abonnement automatisch aanpassen ( eens per facturatie periode ) of je kan een optie bijnemen in je abonnement. Hiervoor is geen identificatie verplicht en kan je bestellen wat je wil hebben. 

Een aankoop doen online ? 

Als je een aankoop wil doen online bij Orange , neem bijvoorbeeld een GSM toestel om die te combineren in je abonnement , dan moet de aanvrager van het abonnement er wel bij zijn. Hier heb je namelijk het indentiteitskaart nummer voor nodig van de aanvrager. Dus diegene die de aanvraag van het abonnement doet of ooit heeft gedaan. Je kan dus niet zomaar als gebruiker van het abonnement hier een aanvraag voor doen of zomaar iets bestellen.

Een aankoop in de shop of een abonnement wijzigen in de shop ?

Moest je naar een shop willen gaan voor een wijziging van abonnement of een aankoop combineren in je abonnement ook dan zal de aanvrager hierbij moeten zijn. De persoon in kwestie zal dus fysiek aanwezig moeten zijn , handtekening zetten en zijn of haar indentiteitskaart tonen. 

Orange 5G_Realite augmentee.png

1 Opmerking
Gregory
Leidende sjamaan

@patrick2 

Even een verduidelijking ivm rechtspersoon

Rechtspersoon - Wikipedia

Een rechtspersoon is een juridische constructie waardoor een abstracte entiteit of organisatie op kan treden als een volwaardig en handelingsbekwaam persoon in het rechtsverkeer behept met rechten en plichten zoals een natuurlijk persoon dat kan doen, dat wil zeggen, ook een rechtssubject wordt. Met andere woorden, een rechtspersoon kan bezittingen en schulden hebben, contracten sluiten, rechtszaken aanspannen of aangeklaagd worden. Een rechtspersoon heeft dus, net als een natuurlijk persoon, rechtspersoonlijkheid.

 

Er zijn natuurlijke personen en rechtspersonen

Een rechtspersoon moet je eerder bij de vennootschappen zoeken  - ( bv, nv, tv, ...)

Er zijn vennootschappen met rechtspersoonlijkheid en er zijn er zonder rechtspersoonlijkheid 

een BV is er een met rechtspersoonlijkheid 

een FT (feitelijke vereniging) is er een zonder rechtspersoonlijkheid 

 

Over de auteur
Ben iemand die graag de dingen probeert op te lossen als ook mensen te helpen. Heb bij Telenet en Proximus een lange tijd gewerkt dus dat speelt ook een belangrijke rol. Verder hou ik mij bezig met vooral de pc en internet als gsm's en ben ik graag op de hoogte van de nieuwe weetjes en dingen.