annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 

De verschillende veranderingen bij een overstap naar een Go abonnement.

Topic gestart op: 02-08-20 13h49

patrick2
Wijze
Wijze
3 0 886

De verschillende veranderingen bij een overstap naar een Go abonnement.

Vele zal het niet ontgaan zijn via de website en de aankondiging via de Tribe dat er nieuw tarief plannen zijn voor de gsm. Deze staan vandaag de dag onder de nieuwe naam GO en zijn er ook in de verschillende abonnementsvormen te nemen. Ook is het vele niet ontgaan dat er meer data inbegrepen zit en meer te gebruiken optie's die in de oude dieren abonnementen niet aanwezig was. 

Blijkbaar zijn er toch bepaalde dingen die mensen vergeten bij een overstap van hun oud dieren abonnement naar hun nieuwe GO abonnement. Daarom zijn deze drie punten die ik erbij zet zeer belangrijk om te weten voor je een nieuw tarief plan laat activeren. 

* Dubbele Love data. Je hebt dus geen verdubbeling meer van je mobiele data. Je krijgt dus de data die je ziet bij het GO abonnement en dat is het. 

* Coyote zal vervallen bij de GO abonnementen. Dus als je daar nu veel gebruik van maakt weet dat deze komt te vervallen. Alternatieven heb je zoals : Waze , Google maps en voor de Iphone gebruikers onder ons heb je Apple maps. Dat is een app die Apple er al op heeft staan op je Iphone , tenzij je die eraf gehaald hebt. 

* Orange Cloud. Ook deze laatste niet te vergeten dienst zal komen te vervallen. Moest je daar nu je hele trouw feest of zomer party op hebben staan aan foto's dan weet dat deze komen te vervallen. Je krijgt van Orange 90 dagen de tijd om die op een alternatieve Cloud te plaatsen of op een opslag schijf van de pc of externe opslag schijf. Er zijn dus ook hier weer genoeg alternatieven voor te vinden. Denk aan : Google Cloud opslag / Google foto's , One drive , Dropbox , Apple Cloud als je Iphone gebruikt , een eigen opslag thuis ( NAS server ) of gewoon old school een externe harde schijf.

Zo zie je maar dat er toch eigenlijk genoeg alternatieven zijn bij een overschakeling naar de nieuwe tarief plannen. Het heeft wel even wat aanpassingen nodig maar als dat eenmaal gedaan is ben je vertrokken. Vergeet ook niet dat de nieuwe tarief plannen je een korting bieden vanaf een GO Intense formule. 

Het is namelijk zo dat je vanaf 2 GO intense formule's € 9 korting krijgt per abonnement. Moest je een Love pakket hebben krijg je bij 1 GO intense al een korting € 9 en dan kan dat aardig korting opleveren moest je meerdere abonnementen hebben. Je kan je abonnement ook iedere maand ( per facturatie periode ) hoger of lager zetten. Moest je dus te veel hebben kan je ook lager gaan maar heb je te weinig kan je ook weer hoger gaan. Houd hierbij wel rekening dat je ook je korting kan verliezen als je onder de GO intense gaat. 

Voor diegene die nu een smartphone aan hun abonnement hebben gekoppeld kunnen ook een omschakeling maken. Hierbij verlies je geen contract dus je behoud je smartphone zonder restwaarde betaling. Houd er wel rekening mee dat je een smart data optie er aan moet koppelen anders kan je geen omschakeling doen. 

Maar er zijn ook dingen die je bijkrijgt wanneer je overgaat, dus dingen die je niet had bij uw dierenabo:

Pro Inclusive
Second call, Conference call, Call forward en Pro Voice Mail.
Deze professionele diensten zijn er voor iedereen, inbegrepen bij alle GO abonnementen.

patrick2_0-1647064976475.png

 

 

Over de auteur
Ben iemand die graag de dingen probeert op te lossen als ook mensen te helpen. Heb bij Telenet en Proximus een lange tijd gewerkt dus dat speelt ook een belangrijke rol. Verder hou ik mij bezig met vooral de pc en internet als gsm's en ben ik graag op de hoogte van de nieuwe weetjes en dingen.