annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 

Een gast aan je Smart Home toevoegen

Topic gestart op: 18-11-20 10h28

Totem
Grote Wijze
Grote Wijze

Een gast aan je Smart Home toevoegen

Ugh allemaal,

Totem wil je laten zien hoe je een lid van je huis kan uitnodigen om de beheerder van je Smart Home-apparaten te worden. Zo blijft je huis beheerd, ook als je weg bent!

Nadat je de aangesloten objecten in huis hebt geïnstalleerd, kan je je familieleden uitnodigen om lid te worden van jouw "Huis". Ze kunnen alle aangesloten objecten in jouw huis beheren, evenals alle scenario's en automatiseringen.

Hoe werkt het precies ?

- Hebben de leden van jouw huis al een Orange Smart Home-account? Je kan het account direct toevoegen door op het huis dat je wilt delen te klikken in "Profiel" en vervolgens "Familiebeheer". De genodigde ontvangt een melding op zijn telefoon en moet de uitnodiging valideren. De uitnodigingen die in de wachtlijst zijn kan je ook terugvinden in de sectie "Familiebeheer".

- Hebben de leden van jouw woning nog geen Orange Smart Home-account? Je kan ze een uitnodiging sturen om de applicatie te downloaden en naar jouw huis te gaan via sms, e-mail of rechtstreeks vanuit jouw Orange Smart Home-account. Na het downloaden van de app en het aanmaken van een account, gaat de gast naar het tabblad "Familiebeheer" en klikt op "Word lid van een Familie". Hij voert de code in die hij in de uitnodiging heeft ontvangen en voila!

Je kan het beheer van een specifiek Smart object ook met een persoon delen. Klik op het betreffende apparaat op de homepagina en klik in de interface die verschijnt op het potlood rechtsboven. Klik op "Toestel delen" en voer de ID van de gast in (die eerder de Orange Smart Home-applicatie moet hebben gedownload en een account moet hebben aangemaakt). De gast ontvangt een melding op zijn telefoon om hem op de hoogte te stellen van het delen. Ze kunnen dan het gedeelde apparaat beheren, maar hebben geen toegang tot scenario's en automatiseringen met dat apparaat. Je kan het delen van een apparaat op elk moment verwijderen door het account dat je wilt verwijderen naar links te vegen.

Totem waakt over zijn stam en over je huis!

Totem

Labels (1)
0 ANTWOORDEN 0
Leden met de meeste pluimen