Toestellen en instellingen
Je oog laten vallen op een nieuwe smartphone? De nieuwste smartwatch uitgetest of benieuwd naar de reviews over de nieuwste producten van onze techbloggers ? Dan vind je zeker iets naar jouw gading in deze rubriek.
annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 
Stevectro
Aspirant verkenner

Orange TV BE met Google Assistant

Dag iedereen,

We leven nu al in anno 2021 en we zijn nu al meer geconnecteerd met alles dan als nooit tevoren. Behalve dit dan: Is er al sprake dat Orange de handen samen gaat schudden met Google om Google Assistant te lanceren met spraak technologie? 

Yellow TV van Telenet is al aardig op weg op Google Chromecast Google TV via spraakbesturing (gezien bij een vriend van mij). 

Orange gebruikt toch het zelfde netwerk van Telenet toch? Of zijn de netwerk protocollen verschillend tussen Orange en Telenet?

Alvast dank op voorhand. Grtz

Labels (1)
0 pluimen
1 ANTWOORD 1
patrick2
Leidende sjamaan

@Stevectro  

In dit geval heeft het niks met netwerk protocollen te maken want Orange is een provider opzicht zelf en mag doen wat die wil. Daar een kant tekening bij gemaakt ze moeten de regels volgen van de kabel omdat ze dezelfde kabel gebruiken. Maar als Orange ook Google Assistent wil implementeren op de decoders dan kan dat perfect dat is geen probleem daar heeft Telenet niks mee te aken. 

Denk enkel dat Orange wacht tot de nieuwe decoders gelanceerd gaan worden , als die er komen want dat is ook niet duidelijk en zeker. 

Al met el is het een goed idee voor diegene die het willen gebruiken. de technologie is voor mij niet zo interessant want gebruik het niet maar voor diegene die het willen gebruiken is het een goed idee. Zullen dus moeten afwachten of het er ooit gaat komen. 

   Patrick2 |    De eenvoudigste oplossing is vaak de beste! 
    Vergeet niet om pluimen te geven en/of als oplossing te markeren
0 pluimen
Leden met de meeste pluimen