Toestellen en instellingen
Je oog laten vallen op een nieuwe smartphone? De nieuwste smartwatch uitgetest of benieuwd naar de reviews over de nieuwste producten van onze techbloggers ? Dan vind je zeker iets naar jouw gading in deze rubriek.
annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 
Gewaardeerd verkenner

iPhone 12 pro max besteld maar reeds geen verzending mail gekregen.

Hey Iedereen,

Ik heb vandaag 13 nov 2020 een iphone besteld rond om 15-16u ongeveer. ik heb nadien een orderbevestiging gehad maar tot nu toe geen enkel verzendingsbericht of mail. Duurt dat zo lang misschien om te versturen. Op het site stond er op dat het nog in "Voorraad" is.

Zelfs op het website stond er op;

"Levering van je simkaart"

Binnen de 2 werkdagen ontvang je je simkaart en smartphone. Om veiligheidsredenen hebben we je simkaart nog niet geactiveerd.
Je bent reeds klant bij Orange? Dan hoef je helemaal niets doen. Je abonnement wordt automatisch aangepast en je smartphone wordt binnen de 2 werkdagen bij je afgeleverd." 

EN NADIEN 

"Alle bestellingen vóór 19u worden gratis de volgende dag geleverd door bpost, zelfs op zaterdag. Als je tijdens het weekend bestelt (op zaterdag of zondag), wordt je bestelling op dinsdag geleverd." 

Dus ik verwacht het dan ook dat het zaterdag 14 nov 2020 geleverd word. 

Is dat altijd zo trage leveringen? 

 

PS; Ik heb al een abonnement bij Orange. 

En bij mij moeten ze niet achter de CORONA schuilen. 

Labels (2)
0 pluimen
15 ANTWOORDEN 15
Ervaren sjamaan

@ProAppleUser  goedemorgen, voor jou deze:

 

Tagnieuw.jpg

En om op je vraag te antwoorden, misschien vertraging

vanwege de feestdag van deze week en brugdagen?

Dus eventjes geduld dat zal wel lukken hé.

Fijne dag nog.

 

 

Josette is ook een klant maar ... Vergeet niet om: pluimen te geven en/of als oplossing te markeren dank U.

Leidende verkenner

Dit is het allernieuwste model van iphone, deze week uitgekomen. Orange zit net zoals vele andere winkels zonder voorraad. Het staat ook op hun website bij de iphone --> Tijdelijk onbeschikbaar.

Welk model heb je specifiek gekozen? Kleur, opslag?

Leidende sjamaan

@ProAppleUser  je gaat echt wel geduld moeten hebben met de levering hiervan. Je kan de ene minuut zien er is voorraad en je bestelt maar die minuut dat jij bestelt is de voorraad weg dat is mogelijk. Dus je krijgt je toestel wel maar houd er dus rekening mee dat het langer kan duren als dat je gewoon bent. 

En nee Orange kan geen mail sturen of andere bericht geving dat de voorraad op is. Puur omdat er heel veel online bestellingen zijn en het toestel is erg populair. In de shops zijn deze ook allemaal uitverkocht.

   Patrick2 |    De eenvoudigste oplossing is vaak de beste! 
    Vergeet niet om pluimen te geven en/of als oplossing te markeren
Gewaardeerd verkenner

iPhone 12 pro max 512gb

0 pluimen
Gewaardeerd verkenner

@patrick2 ii denk niet dat ik kan wachten en geduld voor hebben. Ik koop al jaren uit internet en heb nog nooit lang gewacht voor iets, daarom wat ze beloven moeten ze het dan doen.

0 pluimen
Gewaardeerd verkenner

@Jeroewn 
iPhone 12 pro max 512gb blauw

0 pluimen
Leidende sjamaan

@ProAppleUser  ze doen wat ze kunnen en je bent niet de eerste die een vertraging gaat hebben. En heb je geen geduld ?? Had je beter direct van de eerste kaar naar een shop gegaan en niet online besteld. Bij online bestellingen kan je vertraging oplopen. Je hebt gisteren besteld 13 November en ik hoop dat je dan maandag of dinsdag je bestelling binnen hebt maar eigenlijk vrees ik er een beetje voor. 

   Patrick2 |    De eenvoudigste oplossing is vaak de beste! 
    Vergeet niet om pluimen te geven en/of als oplossing te markeren
0 pluimen
Gewaardeerd verkenner

@patrick2Dat weet ik ook wel dat ik niet de eerste ben he, ja voor de shop moest ik een afspraak nemen de klantdienst medewerker had het gezegd. Bon we zullen het dan wel zien he hoe dat het gaat aflopen.

0 pluimen
Leidende sjamaan

@ProAppleUser  even een kleine rechtzetting , de shop is ook bereikbaar en toegankelijk zonder afspraak. Enkel met een afspraak ben je sneller geholpen en dus eerder aan de beurt dan moet je niet wachten. Maar goed dat heeft zich nu voorgedaan maar dan ben je op de hoogte. 

 

   Patrick2 |    De eenvoudigste oplossing is vaak de beste! 
    Vergeet niet om pluimen te geven en/of als oplossing te markeren
0 pluimen
Leden met de meeste pluimen