Toestellen
Je oog laten vallen op een nieuwe smartphone? De nieuwste smartwatch uitgetest of benieuwd naar de reviews over de nieuwste producten van onze techbloggers ? Dan vind je zeker iets naar jouw gading in deze rubriek.
annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 
LG
Aspirant verkenner

Rechtsvanboven mobistar en simkaart gekocht in 2017?

OPGELOST

Hallo allemaal,

ik kocht mijn simkaart aan in 2017.

Nu er staat al heel lang overal waar ik kom Mobistar aan  mijn scherm en min APN instellings staan ingesteld op mobistar internet en mobistar MMS.

Ik wil dit weg.

 

Labels (2)
0 pluimen
2 ANTWOORDEN 2
patrick2
Leidende genezer

Re: Rechtsvanboven mobistar en simkaart gekocht in 2017?

@LG Als u naar een orange shop gaat kan u de simkaart kosteloos in ruilen . Maar uw instellingen zoals ze nu staan werken exact hetzelfde natuurlijk als Mobistar. Mijn instellingen staan ook op Mobistar en aangezien het enkel een naams verandering is geweest gaan de instellingen op Mobistar blijven staan vrees ik. 

0 pluimen
Cdt24801
Aspirant sjamaan

Re: Rechtsvanboven mobistar en simkaart gekocht in 2017?

Op mijn smartfoon (abo, simkaart twee jaar oud) staat alles met Orange B,  op mijn klassieke gewone GSM (prepaid, simkaart vele jaren oud)) staat ook alles met Orange.

Aan de ouderdom of jonge leeftijd van de simkaart gaat het dus niet liggen

Werkt allemaal feilloos. Waarom die heisa? Mij stoort het helemaal niet maar ik ben dan ook met mijn eerste GSM Mobistar klant van het eerste uur geweest en dus gewend aan die naam ....

0 pluimen
Leden met de meeste pluimen