Toestellen
Je oog laten vallen op een nieuwe smartphone? De nieuwste smartwatch uitgetest of benieuwd naar de reviews over de nieuwste producten van onze techbloggers ? Dan vind je zeker iets naar jouw gading in deze rubriek.
annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 
Joshua
Gewaardeerde scout

Re: Verificatiefout

Ik heb het pobleem momenteel opgelost met WPS.  Nu heeft het apparaat dus wel verbinding. Ik geef hier zelf geen voorkeur aan maar zie even geen andere mogelijkheid.

Het veranderen van de frequentie had ook geen effect op de mogelijkheid om te verbinden.

Wel gek dat er via WPS geen enkel probleem blijkt te zijn. Nu lijkt er niets aan de hand.

patrick2
Leidende genezer

Re: Verificatiefout

@Joshua perfect natuurlijk dat het zo opgelost is maar een voorkeur er aan is iets anders ja . Misschien een update van de gsm te doen dat het daar ergens ligt? Weet misschien veel dingen maar ook niet alles en probeer maar ergens mijn kennis op te zetten. 

Joshua
Gewaardeerde scout

Re: Verificatiefout

Alvast bedankt voor je hulp Smiley Vrolijk Als ik een update heb laat ik het hier weten voor als iemand anders dezelfde problemen zou ondervinden.

Cdt24801
Leidende genezer

Re: Verificatiefout

@Joshua

Fijn dat het opgelost is, maar wat ik zeer vreemd vind aan dit verhaal is dat het zonder versleuteling niet werkt en dan met WPS ineens toch wel. Dat is tegen alle logica in.

Of heb je niet getest zonder versleuteling? Het is niet mijn bedoeling om kritiek te uiten, ik ben gewoon aan het meedenken waaraan het zou kunnen liggen ... Er zijn namelijk veel vreemde problemen met verbindingen en die liggen praktisch altijd aan de versleuteling (type protocol enz ..). Daarom dat de tip van @patrick2 om het eens zonder versleuteling te proberen exact de juiste was, want dan MOET het gewoon gaan ... (op voorwaarde natuurlijk dat zowel zender als ontvanger verder technisch OK zijn).

0 pluimen
Highlighted
NaughtyByNature
Ervaren verkenner

Re: Verificatiefout

@Joshua

Bij mij lag het aan de modem zelf. 

Ik kon met mijn laptop en andere gsm zonder problemen connecteren. 

Ik werd na de verbinding te maken er steeds na enkele seconden weer uitgezwierd en bij momenten was deze tevens niet meer in de lijst van connecties terug te vinden  

Het aanpassen van frequentie, resetten van smartphone en uitschakelen beveiliging hielpen niets. De enigste oplossing was een nieuwe modem laten plaatsen. 

Misschien een drastische oplossing, maar het was bij mij gratis en het loste het probleem op. 

Orange-werknemer
Orange-werknemer

Re: Verificatiefout

Dag Joshua, 

kan je me even laten weten welke modem je hebt zodat ik je even de juiste stappen kan geven om een en ander te verifieren?

 

alvast bedankt!

0 pluimen
RedsFan
Veteraan verkenner

Re: Verificatiefout

Je kan proberen even de modem te resetten of gewoon herstarten.

0 pluimen
Leden met de meeste pluimen