Toestellen
Je oog laten vallen op een nieuwe smartphone? De nieuwste smartwatch uitgetest of benieuwd naar de reviews over de nieuwste producten van onze techbloggers ? Dan vind je zeker iets naar jouw gading in deze rubriek.
annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 
Gewaardeerd verkenner

Wanneer ontvang ik mijn smartphone?

OPGELOST

Hallo Iedereen,

Ik heb op donderdag 19/12 een abonnement met smartphone genomen, de bevestiging dat ik die keuze heb gemaakt kreeg ik meteen en op vrijdag 20/12 was mijn abonnement geactiveerd. Nu is mijn vraag wanneer ik bevestiging krijgen van verzending van de smartphone of wanneer ik deze ongeveer zou mogen verwachten? Ik weet met de feestdagen dat dit waarschijnlijk veel langer gaat duren dan normaal gezien. Maar wou toch graag even informeren.

alvast bedankt!

 

Labels (2)
3 ANTWOORDEN 3
Highlighted
Veteraan sjamaan

Re: Wanneer ontvang ik mijn smartphone?

@Debbiejacobs  u heeft deze vorige week donderdag besteld dus denk er al twee werkdagen bij. Morgen kerstavond en overmorgen kerst. Dus of te wel morgen en anders later deze week. 

Highlighted
Gewaardeerd verkenner

Re: Wanneer ontvang ik mijn smartphone?

Hartelijk dank!

Highlighted
Aspirant scout

Re: Wanneer ontvang ik mijn smartphone?

Ik heb vorige week mijn simkaart ontvangen en geactiveerd en ik heb een mail gekregen voor mijn smartphone te volgen ma ik heb nog altijd geen mail gekregen met de link om het te volgen wanneer krijg ik mijn smartphone thuis geleverd ? 

0 pluimen
Leden met de meeste pluimen