Tribe Lounge
Welkom bij de Tribe Lounge ! Stel jezelf voor en ontdek alles wat er te weten valt over ons Forum. Voor technische vragen of informatie over onze producten, bezoek de andere categorieën.
annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 
gapa
Aspirant verkenner

+22-nummers blokkeren

Hallo, ik krijg dikwijls whatsApp berichten of wordt gebeld door +22-nummers. Kan dat door orange geblokkeerd worden. Gisteren 20min. onderbroken aan het bellen, heb iphone moeten uitschakelen. kon gesprek niet weigeren. Weet iemand raad?

Labels (1)
0 pluimen
2 ANTWOORDEN 2
Josette
Leidende sjamaan

@gapa  goedenavond hoop dat het antwoord van Patrick je geholpen heeft?

Van mij krijg je deze:

Tagnieuw.jpg

Josette is ook een klant maar ... Vergeet niet om: pluimen te geven en/of als oplossing te markeren dank U klik op het blauwe woordje.

patrick2
Leidende sjamaan

@gapa  

Nummers worden niet zomaar geblokkeerd ook niet op vraag van de klant. Het zijn vervelende nummers die proberen je geld afhandig te maken of iets te verkopen waardoor ze je gegevens krijgen. Natuurlijk zijn er een aantal dingen die je zelf je kan doen. 

* blokkeer het nummer in je gsm. Je geeft aan een iPhone te hebben dus dat kan perfect . Ga naar instellingen - Telefoon - en vink aan dat je onbekende bellers stil wil houden. 

* in je Iphone kan je ook naar je recente oproepen gaan. Achter het gebelde nummer staat een blauwe i , als je daarop drukt zie je ook onderin staan blokkeer deze beller. 

Enkel zijn deze instellingen beschikbaar als je de recente IOS erop hebt staan. 

* in whatssapp zou je ook contacten kunnen blokkeren. 

   Patrick2 |    De eenvoudigste oplossing is vaak de beste! 
    Vergeet niet om pluimen te geven en/of als oplossing te markeren
Leden met de meeste pluimen