annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 

Badges

Topic gestart op: 14-05-20 19h22

Antwoorden: 3 antwoorden

Jasonke696
Gewaardeerd verkenner

Badges

Hoe verdien je tribe badges

Labels (1)
3 ANTWOORDEN 3
lieselot-1
Ervaren verkenner

@Jasonke696 je kunt zelf onderwerpen posten, daarop kunnen anderen reageren. dan kan je de reactie pluimen geven of reactie belonen als oplossing. een voorbeeld van een badge is je heeft je eerste pluim aan iemand (deze badge noemt supporter) je kunt op je profiel kijken welke badge's  je kunt verdienen. als je erop klikt kan je lezen wat je ervoor kunt doen om hem te verdienen. heel onderwerpen bekijken en een antwoord geven. veel pluimen uitdelen en ook pluimen ontvangen. 

 

Cdt24801
Wijze
Wijze

@Jasonke696 

Om een en ander even te duiden:

  • Het antwoord van @patrick2 heeft betrekking op de OTY badges. Dat zijn de badges die je verdient door scout, verkenner, genezer en sjamaan te worden en kan je terugvinden in je Orange klantenzone.
  • Het antwoord  van @lieselot-1 heeft betrekking op de Tribe badges. Dat zijn de badges die je op allerlei manieren verdient en die je kan terugvinden in je profiel hier op Tribe.

Het probleem is dat beide "beloningen" de naam "badge" hebben meegekregen. Om het onderscheid te maken hebben we hier op Tribe afgesproken om ze OTY (Orange Thank You) badges en Tribe badges te noemen.

Afgaande op de tekst in uw vraag is dus het antwoord van @lieselot-1 het meest terzake. Tenzij je het anders bedoelde, maar dat was dan niet duidelijk.

 

Leuze van de dag | Echte levenswijsheid vind je niet met een zoekmachine op internet
Vergeet niet om pluimen te geven en/of als oplossing te markeren
Tomorrow is another day


patrick2
Wijze
Wijze

@Jasonke696  hoe vaak jij actief bent op de Tribe zal je in rang stijgen. Hoe vaker je in rang stijgt des te eerder zal je je eerste badge krijgen. Maar probeer zo veel als kan te posten maar ook op andere posten te antwoorden ( wel iets wat kan helpen anders heeft de vraagsteller er niks aan ). Maar ook die nuttige antwoorden die jij geeft zal je pluimen opbrengen . Dus het gehele pakket je rang en de pluimen en je aantal posts en hoe lang jij hier actief bent zal je doen stijgen in rang en des te eerder heb je je badge. 

Patrick2 | De eenvoudigste oplossing is vaak de beste!
Vergeet niet om pluimen te geven en/of als oplossing te markeren
Tomorrow is another day


Leden met de meeste pluimen