Tribe Lounge
Welkom bij de Tribe Lounge ! Stel jezelf voor en ontdek alles wat er te weten valt over onze community. Voor technische vragen of informatie over onze producten, bezoek de andere categorieën.
annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 
Leidende sjamaan

Gewaardeerde oplossingen

Hoe fijn is het als een vraag opgelost wordt ? Hoe fijn is het voor jou dat je een oplossing hebt gekregen van een mede Triber ? Hoe fijn is het dat de mede Triber ook echt weet dat je probleem is opgelost ? 

Daar is dus de knop accepteren als oplossing voor als je een topic gemaakt hebt en je probleem of vraag ook daadwerkelijk verholpen is. 

Schermafbeelding 2020-11-11 om 18.27.57.png

Daarom ook nog eens deze post zodat iedereen het nog eens kan doornemen.

Een oplossing is erg belangrijk op een forum dit niet enkel omdat je zelf geholpen bent maar ook voor de persoon die jou geholpen heeft. Zo weet hij of zij dat je ook daadwerkelijk geholpen bent en dat je probleem ook opgelost is. Op die manier kunnen we een topic ' afsluiten ' niet letterlijk maar dan hoeven er niet nog vele reacties op te komen. Ook een opgeloste topic komt boven aan te staan bij de zoekopdrachten. Dus als er een nieuwkomer is en die zou hetzelfde probleem hebben en die begint te zoeken hier dan vind die nooit de oplossing. Dus die persoon gaat ook weer een topic maken en dan heb je het gevolg meerdere topics over exact hetzelfde probleem of vraag. 

Daarom aan iedereen hier duid de oplossing aan als je geholpen bent met je vraag of probleem. Dit is voor iedereen dan duidelijk en kunnen we dubbele topics vermijden. En voor de persoon die jou de oplossing gegeven heeft weet ook dat die jou juist geholpen heeft.  

Zelf merk ik namelijk dat er heel weinig oplossingen gegeven worden. De vraag wordt gesteld of het probleem wordt aangegeven en dan is de topic starter weg. Dus probeer altijd een post te markeren als oplossing. 

 

   Patrick2 |    De eenvoudigste oplossing is vaak de beste! 
    Vergeet niet om pluimen te geven en/of als oplossing te markeren
Labels (1)
0 ANTWOORDEN 0
Leden met de meeste pluimen