Tribe Lounge
Welkom bij de Tribe Lounge ! Stel jezelf voor en ontdek alles wat er te weten valt over ons Forum. Voor technische vragen of informatie over onze producten, bezoek de andere categorieën.
annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 
Stempi007
Aspirant genezer

Jouw mening over Oranje?

OPGELOST

Fijne zonnige zondag ‌‌ aan alle leden van de stam. Ik beantwoord deze vraag, die dateert van 11/11/2019 !! En vandaag, leden van de gemeenschap, wat zou uw antwoord zijn, omdat veel dingen ten goede zijn veranderd of niet?

Dus als je je mening / advies wilt geven of zelfs een oplossing / antwoord wilt ontdekken, dan is het aan jou om te schrijven. Bij voorbaat dank aan allen.
Met vriendelijke groeten.

Door @Stempi007 ⚜️.

Labels (3)
0 pluimen
4 ANTWOORDEN 4
Josette
Leidende sjamaan

@Stempi007 even een rechtzetting, je beantwoord de vraag niet hoor.

Je hebt een volledig nieuw topic geopend.

Niet dat het niet mag maar de vraag van 11/11/2019 !! Staat hier niet.

Josette is ook een klant maar ... Vergeet niet om: pluimen te geven en/of als oplossing te markeren dank U klik op het blauwe woordje.

@Josette  Hallo, ik wilde een onderwerp nieuw leven inblazen, maar het is een vergissing omdat we van onze fouten leren, mijn excuses aan jullie allemaal! Begrepen. Nogmaals sorry, en een goede avond voor jou van @Stempi007 ⚜️.

0 pluimen

@Stempi007 kan gebeuren anders moet je de link van dat onderwerp in je bericht vermelden.

Josette is ook een klant maar ... Vergeet niet om: pluimen te geven en/of als oplossing te markeren dank U klik op het blauwe woordje.

@Josette, nee, ik wil geen oud onderwerp beginnen! Maar schrijf een nieuwe!
Voila en zoete dag!
van @Stempi007 ⚜️.

0 pluimen
Leden met de meeste pluimen