annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 

Orange klantendienst via Messenger/Tribe

Topic gestart op: 12-07-20 14h59

Antwoorden: 1 antwoord

Anonymous
Niet van toepassing

Orange klantendienst via Messenger/Tribe

Vroeger konden mensen die geen Facebook hadden gebruik maken van messenger. Je kon dan een messenger account maken via je gsmnummer. Sinds heden is dit niet meer het geval en moet je een Facebook account hebben om messenger te kunnen gebruiken. Voor mensen die geen Facebook willen is Orange enkel nog bereikbaar via 5000? Dat is wel heel spijtig. Zou het niet goed zijn dat je de klantendienst misschien via deze community zou kunnen bereiken? Op het Proximus Forum en de Base Community komen de moderatoren tussen bij vragen van klanten. Die worden door hun ook opgelost. Zou mooi zijn als Orange dit ook zou doen.

Labels (3)
1 ANTWOORD 1
Cdt24801
Wijze
Wijze

@Anonymous 

Het is correct wat je zegt, dat je messenger tegenwoordig niet meer standalone kunt installeren, dus zonder FB. Ik heb dat indertijd zo gedaan (hier ook reclame voor gemaakt) en het werkt nog steeds.

Er is echter nog een optie buiten de 5000, en dat is Twitter.

Bovendien zou je ook kunnen een FB account aanmaken en dat vervolgens nooit gebruiken. Dan kun je wel met messenger werken. Is wat omslachtig en je hebt dan natuurlijk wel degelijk FB op uw machine. Maar het werkt wel.

De vierde optie is: bij Orange aan hun oren blijven zagen dat ze ook een nummer vrijgeven voor WhatsApp. Kun je net als met messenger berichten met bijlagen sturen.

 

Leuze van de dag | Echte levenswijsheid vind je niet met een zoekmachine op internet
Vergeet niet om pluimen te geven en/of als oplossing te markeren
Tomorrow is another day


Leden met de meeste pluimen