annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 

Tribe gebruiken in het Algemeen....

Topic gestart op: 13-09-20 20h26

patrick2
Wijze
Wijze

Tribe gebruiken in het Algemeen....

Er zijn al vele topics geweest hoe men de Tribe kan gebruiken , hoe men topics moet aanmaken en waar men op dient te letten als je de Tribe gebruikt. Er zijn daar al genoeg spelregels rond gemaakt ook genoeg Tips&Tricks die je altijd kan nalezen , daar is immers die rubriek voor. 

Toch merken we nog altijd op dat er vele zijn die hier gewoon berichten maken om iets te zeggen en dat totaal geen meerwaarde bied aan de Tribe. Dit zien wij binnen de Tribe als spam en deze berichten zullen worden opgeruimd door de moderatoren. Daarom hier een paar aandachtspunten waar je op dient te letten als je lid bent van de Tribe en als je topics wil maken.

* reageer enkel op berichten / topics als je de vraagsteller kan of wil helpen ( zinnige antwoorden )

* als je een eigen topic maakt dien je : een titel te hebben waar het over gaat en een duidelijke tekst / info wat het probleem of de vraag is. Eventueel een thema erbij mag is geen moet.

* plaats elke topic die je maakt in de juiste rubriek 

* begin een nieuw topic als je je vraag niet terug vind via de zoekbalk

* reageer niet op topics die al meerdere maanden / jaren hier staan

Je kan ook de eventuele info in de onderstaande linkjes eens nazoeken zodat je wat wijzer wordt hoe je de Tribe precies moet en kan gebruiken. 

https://community.orange.be/t5/Jouw-community/Welkom-op-Tribe/m-p/74493#M8451

https://community.orange.be/t5/Jouw-community/Regels-en-afspraken-van-de-community/m-p/74483#M8450

https://community.orange.be/t5/Tips-tricks-van-de-community/bd-p/Tipstricks

Dus moesten we nog van die onzinnige topics tegenkomen dan zullen we deze van de Tribe laten verwijderen. 

Voor diegene die het doen voor hun badges te halen of in rang te stijgen of om hun pluimen te halen is er slecht nieuws. Want bij verwijdering van je topics dan word je geblokkeerd bij je vooruitgang.

Hopende dat iedereen zich ook aan die regels houd en dat iedereen een meerwaarde is op de Tribe. Enkel op die manier kunnen we de vragen beantwoorden en de mensen helpen met hun vraag of probleem. Op die manier wordt je dan ook een volwaardige Triber en kan je ook in rang stijgen en je badges op een correcte manier verdienen. En voor de ervaren Tribers die hier dus al langer lid zijn waaronder ik zelf en de moderatoren, is het ook een stuk aangenamer zonder die spam berichten. 

 

 

Patrick2 | De eenvoudigste oplossing is vaak de beste!
Vergeet niet om pluimen te geven en/of als oplossing te markeren
Tomorrow is another day


Labels (2)
0 ANTWOORDEN 0
Leden met de meeste pluimen