annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 

Voorstelling van het Orange team op Tribe

Topic gestart op: 20-08-20 11h30

NelsonM
Orange-werknemer

Voorstelling van het Orange team op Tribe

Nieuwsgierig wie er mee voor zorgt dat alles in goede banen wordt geleid op Tribe?

We stellen jullie voor: @Totem, onze Grote Wijze.  Hij deelt niet alleen zijn uitgebreide kennis over Orange met jullie, maar staat jullie bij met raad en daad over onze producten en diensten.

NelsonM_0-1597928435501.png

Maar vergis je niet! Hoewel @Totem veel weet, maakt hij echter geen deel uit van onze klantendienst. Tribe is een interactief platform voor wederzijdse ondersteuning tussen gebruikers. @Totem zal enkel tussenkomen om informatie te geven die nuttig is voor iedereen.

@Manitou is de grote chef van de community. Onder dit profiel zal je alle Tribe Community Managers terugvinden. Hij is er om regels bekend te maken en sommige informatie omtrent Tribe te delen.

ILL_2011011-Avatar-Manitougreen.png

Je ontmoet ook de Orange-medewerkers.  Zij lezen met plezier mee om beter jullie problemen te begrijpen, ze houden rekening met jullie suggesties en soms chatten ze gezellig met jullie mee.  Daarnaast geven de Orange-medewerkers jullie graag advies, maar ze vervangen zeker de klantenservice niet.

 @RizlaineB en @MustafaY zijn onze moderators. Ze zijn er vooral om te zorgen dat alles goed gaat en dat iedereen de algemene gebruiksvoorwaarden en de regels en afspraken van de community respecteert.  We zijn er zeker van dat, dankzij jou, Tribe een aangename plek zal worden om een babbeltje te slaan, toch? 

Onze moderators zijn er ook om de antwoorden die jullie geven goed te keuren. Ook waarschuwen ze @Totem als een fout in een antwoord is geslopen of als er aanvullende informatie nodig is.

Nelson (maar je vindt me sowieso onder @Manitou)

Labels (1)
0 ANTWOORDEN 0
Leden met de meeste pluimen