Tv
Wil je de andere Tribers een nieuw tv-programma aanbevelen? Of digitale weetjes uitwisselen over je Orange tv-belevenis? Op Tribe helpen we elkaar.
annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 
Highlighted
Rekruut scout

Geen info over programma's?

OPGELOST

Wat is er gebeurd met de topic info? Vroeger had men tenminste het jaar van de film/serie, de acteurs en een kleine samenvatting van de film/serie/documentaire. Dit is nu allemaal verdwenen, blijkbaar is het nu ook onmogelijk om te zien wat er de volgende dagen op TV te zien is.

Is dit wat we kunnen verwachten van een TV provider?

Groeten.

Labels (2)
0 pluimen
1 ANTWOORD 1
Highlighted
Leidende sjamaan

@ivan1 uw informatie als uw tv gids staan gewoon nog in uw decoder tenzij uw decoder niet aangesloten zou zijn op het internet. Het is een nieuwe interface geworden een nieuw menu. 

U kiest : huisje dan komt in u uw menu , dan tv en radio , daarin staat TV GIDS , druk daarop OK dan ziet u uw tv gids wat er gaat komen de volgende dagen , per programma als u erop staat staat onderin het beeld het programma voor verdere info drukt nogmaals op OK . Dan ziet u onderaan in het beeld een menu en staat er info daar drukt ook op OK en dan ziet u alle info over dat programma of film. 

   Patrick2 |    De eenvoudigste oplossing is vaak de beste! 
    Vergeet niet om pluimen te geven en/of als oplossing te markeren
0 pluimen
Leden met de meeste pluimen