Tv
Wil je de andere Tribers een nieuw tv-programma aanbevelen? Of digitale weetjes uitwisselen over je Orange tv-belevenis? Op Tribe helpen we elkaar.
annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 
Tinke
Gewaardeerd verkenner

Oplossing orange voor stop analoge kabel

Welke oplossing gaat Orange bieden aan mensen die op 1 TV toestel digitaal kijken en op andere toestellen ( nu gratis) analoog tv kijken als Telenet stopt met de analoge distributie. Hieromtrent nog steeds nog geen informatie of communicatie van Orange ontvangen. Vind wel dat ze hiervoor een service mogen aanbieden en hun klanten informeren. 
Labels (1)
7 ANTWOORDEN 7
Kristof123
Aspirant verkenner

De Signaal Switch komt eraan - Telenet

Als je TV digitaal signaal ondersteunt kun je dit instellen op je TV. 🙂

Totem
Grote Wijze
Grote Wijze

Ugh @Tinke,

Je kan nog altijd je Chromecast gebruiken om beelden te streamen vanuit je toestel en deze op je SmartTV casten. Daarnaast heb je de Orange radio app.

Veel zenders zijn beschikbaar via app en streaming op het internet er bestaan dus nog veel mogelijkheden om toegang te hebben naar je lievelingszenders en programma's. Op deze pagina vind je meer info over de alternatieven die aan bod komen ivm de analog switch.

Totem's groeten !

Totem

 

Welke  oplossing gaat Orange bieden aan mensen die op 1 TV toestel digitaal kijken en op andere toestellen ( nu gratis) analoog tv kijken als Telenet stopt met de analoge distributie. Hieromtrent nog steeds nog geen informatie of communicatie van Orange ontvangen. Vind wel dat ze hiervoor een service mogen aanbieden en hun klanten informeren. 
mctijger1959
Aspirant verkenner

dat is allemaal wel niet eenvoudig. onze analoge tv s zijn geen smart tv s.... dat wil dan zegge  dat wij allemaal -3 stuks- nieuwe tv s moeten aankopen en dan ook nog eens 3x cromecast.....

0 pluimen
patrick2
Leidende sjamaan

@Totem  gewoon eens een vraag. Waarom wordt dit niet groot vermeld op de website als voorpagina ? Kan mij voorstellen dat er veel mensen op deze info zitten te wachten.

   Patrick2 |    De eenvoudigste oplossing is vaak de beste! 
    Vergeet niet om pluimen te geven en/of als oplossing te markeren
0 pluimen
Leden met de meeste pluimen