annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 

Orange app via Android TV - 7 dagen terugkijken

Topic gestart op: 11-01-24 23h49

Antwoorden: 2 antwoorden

Jeroen8210
Gewaardeerd verkenner

Orange app via Android TV - 7 dagen terugkijken

Orange werkt met de meegeleverde TVbox. Zal Orange ook de app beschikbaar maken op een zelf aangekochte Android TVbox zoals bv een Xiaomi ? Nu kan je de app enkel installeren op een smartphone, dit zou makkelijker zijn op een android TV box. Zal er natuurlijk voor zorgen dat niemand nog zal betalen voor een 2e Orange TV BOX...... zou dit de reden zijn ?

Zal Orange ook 7 dagen terugkijk TV beschikbaar kunnen stellen, ook dat zou een hele verbetering zijn. Bij andere providers is dit ook beschikbaar. 

Labels (3)
0 pluimen
2 ANTWOORDEN 2
Pletse
Gewaardeerde genezer

Dag @Jeroen8210 ,

Dat zou wel heel goed de reden kunnen zijn. Alleen is het omslachtig voor mensen die werken via de Orange app om TV te kijken (TV lite) ipv met een decoder. Die moeten telkens casten naar de TV of TV kijken op de laptop.

Er is dit jaar terugkijk TV op komst, dat zal nog even afwachten worden. Intussen kun je al gratis terugkijken via de VTM, VRT en Play apps die je wel op je Android TV box kunt installeren 😉.

0 pluimen
Jeroen8210
Gewaardeerd verkenner

inderdaad het telkens casten kan ook voor veel kliks en klaks zorgen.

Smartphone van 2020 werkt enkel nog maar met 2.4 GHz. met daarop Orange TV APP

De android box werkt het snelst met 5 GHz. MB/sec is veel hoger, wat maakt dat afleveringen via VTMGO of VRTmax veel sneller inladen..... (2.4 GHz haalt 24 MB/s - 5 GHz haalt bijna140 MB/s)

Om dan terug te casten zijn er nu dus  twee verschillende netwerken waardoor je dan ook nog eens in de android box bij het casten van netwerk moet veranderen..... wat het anno 2024 heel omslachtig maakt om tv te kijken....

0 pluimen
Leden met de meeste pluimen