annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 

Orange lanceert (eindelijk) nieuwe Tv decoder.

Topic gestart op: 14-03-22 16h22

Antwoorden: 6 antwoorden

Biebeltje
Gewaardeerd verkenner

Orange lanceert (eindelijk) nieuwe Tv decoder.

Orange Belgium neemt een nieuwe settopbox in gebruik op basis van Android TV. Het kastje heeft 4k-ondersteuning en krijgt een aantal apps vooraf geïnstalleerd. Die apps zijn te gebruiken en te updaten zonder dat er een Google-account nodig is.

Orange levert de nieuwe tv-decoder  met apps van VRT NU, Auvio, VTM GO, RTL Play, Amazone Prime Video en Streamz. Gebruikers kunnen zelf andere Android-apps installeren als die beschikbaar zijn voor Android TV.

De settopbox heeft Chromecast-functionaliteit en spraakbediening via Google Assistent. Dat werkt met een microfoon in de afstandsbediening. Orange voorziet ook in een cloud-tv-opnamedienst waarbij de opnamen terug te kijken zijn vanaf andere apparaten via de Orange TV Plus-app.

Volgens de aankondiging van Orange Belgium beschikt de tv-decoder over een 'hoogwaardige chipset' voor het kijken in 4k-resolutie. Welke dat precies is, vermeldt het bedrijf niet. De decoder ziet er hetzelfde uit als de Sagecom IWU 200 , die Orange sinds 2019 in Polen aan klanten levert. Dat model heeft een BCM72604-soc. Dat is een dualcore met twee Cortex-A15-cores op maximaal 1,5GHz.

Nieuwe klanten die een abonnement met tv afnemen bij Orange Belgium, krijgen de tv-decoder met Android TV. Een extra box is verkrijgbaar voor 9 euro per maand.

 

Bron: tweakers

Labels (3)
6 ANTWOORDEN 6
Gregory
Wijze
Wijze


@Tinneke2  schreef:

...

@Gregory  die worden niet uit betaald van die werkjes uit te voeren hoor , die hebben hun maandelijks loon wel netjes op hun rekening staan . komt niet van verplaatsing en interventie . Dat gaat naar 1 rekening en daar moeten nog belastingen op betaald worden enz … 

Ik betaal alvast niet voor een nieuwe . 
fijne groeten tinneke2wat je in je hart draagt geraak je nooit meer kwijt 

 


Orange laat zijn interventies doen door een externe firma. Orange betaalt die firma per interventie.  Die firma betaalt haar werknemers met het geld dat ze ontvangt van de interventies

 

0 pluimen
Lycke
Aspirant verkenner

Heb deze decoder reeds in gebruik!

zeer slechte synchronisatie tussen ondertitels en spraak!

Leden met de meeste pluimen